Logo Asics
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Flerfärgad
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Flerfärgad
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Flerfärgad
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Flerfärgad
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Flerfärgad
Asics
Unisex

METASPEED SKY+ Löparskor

3
(1 recensioner)
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Röd
-30%
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Flerfärgad
-30%
1820 kr
REA
2599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Maximal energåtergivning

 • Rullkänslan och drivet framåt är fantastiskt

 • En sko för de dagar man vill prestera på topp på gatorna

METASPEED™ Sky+ är uppföljaren till den populära tävlingsskon METASPEED™ Sky. En sko som kommer att kunna ge dig goda förutsättningar till att springa snabbt och känna dig pigg under hela loppet. Modellen är utrustad med en avancerad teknologi och passar allra bäst till tävlingar från 5 kilometer upp till Marathon.

METASPEED™ Sky+ har designats för att kunna hjälpa löpare med att betydligt förlänga sitt löpsteg och därigenom kunna springa snabbare. Modellen har berikats med FF BLAST™ TURBO CUSHIONING som är ett extremt lätt och energiåtergivande mellansulsskum. Vid stegisättning komprimeras skummet på ett fördelaktigt sätt för att därefter återgå till sin ursprungliga form vilket ger en effektiv energiåtergivning och ett kraftfullt frånskjut. På METASPEED™ Sky+ finns dessutom 4% mer FF BLAST™ TURBO CUSHIONING -skum jämfört med föregående version vilket bidrar till ännu mer energifylld löpning.

En lätt och styv kolfiberplatta har integrerats i mellansulan och har designats för att förbättra stabiliteten, ge guidning åt foten och för att effektivt kunna driva dig framåt. På METASPEED™ Sky+ är plattan konstruerad på ett sätt som så optimalt som möjligt pressar ihop mellansulsskummet för att det därefter ska kunna återge maximalt med energi. Även formen på mellansulan och ovandelen vid framfoten på METASPEED™ Sky+ har uppdaterats ihop med den mer böjda kolfiberplattan för att underlätta själva frånskjutsfasen ytterligare. Den rundade suldesignen hjälper till att reducera böjningen i fotleden vilket är av stor betydelse för att kunna lagra energi och springa längre med mindre ansträngning.

Ovandelen har uppdaterats med en MOTION WRAP™-teknologi som i synnerhet hjälper till att hålla mellanfoten på plats. Den sömlösa ovandelen är mjuk, lätt och bekväm och är designad för att smita åt om foten som ett andra skinn. Även luftflödet har förbättrats på METASPEED™ Sky+ vilket bidrar till en behaglig ventilation med en skön känsla som följd.

Skosnörena är nya på METASPEED™ Sky+. Asics har ersatt de platta skosnörena med ribbade, liknande de som finns på Alphafly och Vaporfly, vilket minskar risken för att skon knyts upp av sig självt under pågående löpning.

ASICSGRIP™ OUTSOLE är den lätta, gummibaserade yttersulan som erbjuder ett strålande grepp på både torra och våta underlag och som ger skon dess förbättrade slitstyrka.

Den är lite högre i tåboxen än föregångaren METASPEED™ Sky som många gick upp i storlek på så denna upplevs därför "true to size".

 • Stack height: 39 mm i häl, 34 mm i framfot.
 • Drop: 5 mm.
 • Vikt: 204 gram i US 9 (42,5).
 • Produktnummer
  1544327
 • Leverantörens produktnummer
  1013A115
 • Artikelnummer
  154432702-HAZARD GREEN/SKY

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Tempo & tävling
FAST-R NITRO ELITE 2
Fast R Nitro Elite 2 är Pumas nya heta tävlingssko för de dagar du vill prestera på topp. De passar på tävlingar på allt från 5 km upp till Marathon. Skon har det uppdaterade Nitrofoam Elite-skummet i mellansulan som tillsammans med en specialdesignad kolfiberplatta, PWRPLATE, ger ett otroligt driv och en energiåtergivning som hjälper dig till nya personbästa. Tester har visat att den här skon ger hela 46 % mer energiåtergivning och 1,3 % bättre löpekonomi jämfört med första versionen.
Tempo & tävling
REBELLION FLASH 2
Rebellion Flash 2 är en riktigt snabb träningssko från Mizuno som passar för tempo och intervallpassen eller när du bara vill känna dig riktigt lätt och snabb. Den har inspirerats av Mizunos toppmodell för tävlingar Rebellion Pro och ger en liknande upplevelse men mer anpassad för träning.