Logo Asics
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Röd
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Röd
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Röd
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Röd
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Röd
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Röd
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Röd
Asics
Unisex

METASPEED SKY+ Löparskor

Asics METASPEED SKY+ Löparskor Röd
Asics METASPEED SKY+ Löparskor Flerfärgad
2599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Maximal energåtergivning

 • Rullkänslan och drivet framåt är fantastiskt

 • En sko för de dagar man vill prestera på topp på gatorna

METASPEED™ Sky+ är uppföljaren till den populära tävlingsskon METASPEED™ Sky. En sko som kommer att kunna ge dig goda förutsättningar till att springa snabbt och känna dig pigg under hela loppet. Modellen är utrustad med en avancerad teknologi och passar allra bäst till tävlingar från 5 kilometer upp till Marathon.

METASPEED™ Sky+ har designats för att kunna hjälpa löpare med att betydligt förlänga sitt löpsteg och därigenom kunna springa snabbare. Modellen har berikats med FF BLAST™ TURBO CUSHIONING som är ett extremt lätt och energiåtergivande mellansulsskum. Vid stegisättning komprimeras skummet på ett fördelaktigt sätt för att därefter återgå till sin ursprungliga form vilket ger en effektiv energiåtergivning och ett kraftfullt frånskjut. På METASPEED™ Sky+ finns dessutom 4% mer FF BLAST™ TURBO CUSHIONING -skum jämfört med föregående version vilket bidrar till ännu mer energifylld löpning.

En lätt och styv kolfiberplatta har integrerats i mellansulan och har designats för att förbättra stabiliteten, ge guidning åt foten och för att effektivt kunna driva dig framåt. På METASPEED™ Sky+ är plattan konstruerad på ett sätt som så optimalt som möjligt pressar ihop mellansulsskummet för att det därefter ska kunna återge maximalt med energi. Även formen på mellansulan och ovandelen vid framfoten på METASPEED™ Sky+ har uppdaterats ihop med den mer böjda kolfiberplattan för att underlätta själva frånskjutsfasen ytterligare. Den rundade suldesignen hjälper till att reducera böjningen i fotleden vilket är av stor betydelse för att kunna lagra energi och springa längre med mindre ansträngning.

Ovandelen har uppdaterats med en MOTION WRAP™-teknologi som i synnerhet hjälper till att hålla mellanfoten på plats. Den sömlösa ovandelen är mjuk, lätt och bekväm och är designad för att smita åt om foten som ett andra skinn. Även luftflödet har förbättrats på METASPEED™ Sky+ vilket bidrar till en behaglig ventilation med en skön känsla som följd.

Skosnörena är nya på METASPEED™ Sky+. Asics har ersatt de platta skosnörena med ribbade, liknande de som finns på Alphafly och Vaporfly, vilket minskar risken för att skon knyts upp av sig självt under pågående löpning.

ASICSGRIP™ OUTSOLE är den lätta, gummibaserade yttersulan som erbjuder ett strålande grepp på både torra och våta underlag och som ger skon dess förbättrade slitstyrka.

Den är lite högre i tåboxen än föregångaren METASPEED™ Sky som många gick upp i storlek på så denna upplevs därför "true to size".

Stack height: 39 mm i häl, 34 mm i framfot. Drop: 5 mm. Vikt: 204 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1544327
 • Leverantörens produktnummer
  1013A115
 • Artikelnummer
  154432703-DIVA PINK/WHITE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
MAURTEN
Kosttillskott vid löpning stöds av vetenskap och fungerar i kombination med riktig mat, inte som ett substitut. Vissa energiguider, särskilt de som är längre eller mer intensiva, förlitar sig i hög grad på den specifika sammansättningen av sportnäring. Andra gör det mindre. Här nedan får du inspiration om hur du kan tänka kring energi-intaget under lopp av olika längder och olika typer av träningspass.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.