Logo VJ
VJ ACE DUBBADE LÖPARSKOR Röd
VJ ACE DUBBADE LÖPARSKOR Röd
VJ ACE DUBBADE LÖPARSKOR Röd
VJ ACE DUBBADE LÖPARSKOR Röd
VJ ACE DUBBADE LÖPARSKOR Röd
VJ ACE DUBBADE LÖPARSKOR Röd
VJ
Dam

ACE DUBBADE LÖPARSKOR

4
(1 recensioner)
VJ ACE DUBBADE LÖPARSKOR Röd
2049 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Otroligt komfortabel vinterlöpsko

 • 17 stjärnformade karbidståldubbar per sko

 • Vattentät, rymlig och mjuk ovandel

 • Mjuk hälkappa

Ace från VJ är en av de bäst dämpade och mest komfortabla dubbade vinterlöpskorna på marknaden. Med den nya moderna PerFOAMance mellansulan få du en sko med riktigt skön dämpning och bra energiåtergivning och framför allt så håller den dessa egenskaper även i kallt väder. 17 stjärnformade dubbar på varje sko, ett greppigt gummi och vattentät ovandel gör denna sko till ett självklart val för dina vinterlöpturer.

Mellansulan i Ace består av ett energiåtergivande och väldigt dämpande skum som VJ kallar PerFOAMance. Till skillnad från klassiska EVA-mellansulor är det lättare, mjukare och mer responsivt och behåller dessa egenskaper även vid många minusgrader. Detta gör skon väldigt löpglad och avlastande. Geometrin med den bredare framfoten gör att skon också är mer stabil än tidigare VJ-skor.

Ovandelen består av ett vattentätt och tåligt material och är sydd i ett stycke för att eliminera behovet av störande sömmar. Komforten är hög med en fotformad passform med riktigt bra utrymme för framfoten. En mjuk hälkappa gör att skon är snäll för dig med känslig hälsena eller hälben. Utöver detta finns även VJ:s Fitlock-system som gör att skon håller om fotvalvet på ett skönt sätt och det skyddar även foten mot islag.

Yttersulan består av Superior grip-gummi som är ett mjukt gummi med fantastiska egenskaper. 4 mm djup mönstring hjälper till med greppet även när det är nysnö. 17 stjärnformade karbidståldubbar på varje sko ger otroligt grepp när det är isigt och halt ute.

Sammantaget är detta skon för dig som vill ha samma komfort och löpkänsla i vinterlöpskorna som i dina vanliga löparskor. Den vattentäta ovandelen och tillåtande passformen gör att du även kommer att älska den för dina blöta löpturer i terrängen.

 • Stack Height: 25 mm häl, 17 mm framfot
 • Drop: 8 mm
 • Vikt: 259 gram I US 8 (39)
 • Produktnummer
  1573597
 • Leverantörens produktnummer
  ACE-W
 • Artikelnummer
  157359701-RED/ORANGE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.
TIPS OCH TEST
MARATONGUIDEN 2024
Nu börjar maratonsäsongen och oavsett om du laddar för ditt första maratonlopp eller om du är en rutinerad maratonräv är det viktigt att du är så bra förberedd som möjligt inför tävlingsdagen. Vi har här listat allt du behöver inför och under loppet, både prylar och tips, för att du ska kunna fokusera fullt på löpningen och din prestation!