Logo Saucony
Saucony Tempus löparskor Blå
Saucony Tempus löparskor Blå
Saucony Tempus löparskor Blå
Saucony Tempus löparskor Blå
Saucony Tempus löparskor Blå
Saucony
Dam

Tempus löparskor

Saucony Tempus löparskor Rosa
Saucony Tempus löparskor Svart
Saucony Tempus löparskor Vit
Saucony Tempus löparskor Blå
2099 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Omslutande Formfit-passform

 • Stabiliserande PWRRUN-ram

 • Framåtdrivande PWRRUN PB-mellansula

 • Ovandelen i tunn, formbar och välventilerande mesh

Tempus är en ny, spännande modell av löparsko från Saucony som bjuder på låg vikt, maximal stötdämpning och hög stabilitet. En utmärkt distanssko som med sin kombination av egenskaper bidrar till en säker, bekväm och löpglad upplevelse.

Mellansulans kärna är tillverkad av det extremt lätta PWRRUN PB, som ger en mycket låg vikt, maximal stötdämpning med hela 88% energiåtergivning samt därutöver en god slitstyrka. Det är exakt samma mellansulsmaterial som tidigare endast har använts till löparskor i Endorphin-serien.

En ram i stabiliserande PWRUN omsluter kärnan, vilket ger en guidande och avlastande känsla, med minskad rotationskraft från isättning till maxbelastning. Detta minimerar pronationspåverkan för fotleden, vilket skapar skonsammare förutsättningar för löparen med både neutralt och överpronerande löpsteg.

Mellansulans unika konstruktion i kombination med 8 mm dropp skapar en energimaximerade och SPEEDROLL-inspirerad språngbräda. Denna framåtdrivande kraft gör att löpningen känns lättare och snabbare, då kroppens hållning hamnar i en mer framåtdrivande position. På så sätt kommer du snabbare till stegaveckling, och rullar igenom löpsteget med lägre energiförbrukning och belastning kring knän, fötter, hälsena och vader.

Den unika FORMFIT-passformen skapar en optimal och individuellt omslutande passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan är anatomiskt fotformad för att vagga in foten och ge bättre stöd kring häl och hålfot.

Ovandelen består av en tunn, formbar och välventilerande mesh, som dessutom är tillverkad i återvunnet material. Integrerat i snörningen finns dessutom ett dynamiskt stöd som individuellt omsluter mellanfoten för bättre passform. Skon har en rymlig och bred framfot medan hälkappan är förstärkt och omsluter varsamt bakfoten för att ge stabilitet och en säkrare passform. Yttersulan är tillverkad av XT900-gummi som är slitstarkt och optimerat för låg vikt, snabb fart och bra grepp.

Stack height: 35 mm i häl, 27 mm i framfot. Drop: 8 mm. Vikt: 224 gram i US 8 (39).

 • Produktnummer
  1518044
 • Leverantörens produktnummer
  1072026
 • Artikelnummer
  151804401-COOL MINT/ACID

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.
TIPS OCH TEST
MARATONGUIDEN 2024
Nu börjar maratonsäsongen och oavsett om du laddar för ditt första maratonlopp eller om du är en rutinerad maratonräv är det viktigt att du är så bra förberedd som möjligt inför tävlingsdagen. Vi har här listat allt du behöver inför och under loppet, både prylar och tips, för att du ska kunna fokusera fullt på löpningen och din prestation!