Logo Saucony
Saucony RIDE 16 Wide Women Löparskor Svart
Saucony RIDE 16 Wide Women Löparskor Svart
Saucony RIDE 16 Wide Women Löparskor Svart
Saucony RIDE 16 Wide Women Löparskor Svart
Saucony RIDE 16 Wide Women Löparskor Svart
Saucony
Dam

RIDE 16 Wide Women Löparskor

Saucony RIDE 16 Wide Women Löparskor Svart
-46%
999 kr
REA
1849 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Extra bred läst

 • Stabiliserande 3D-struktur runt mellanfoten

 • Innersula i PWRRUN+

 • Formfit för omslutande passform

Ride 16 från Saucony är en lätt och smidig neutral allroundsko som passar för all typ av löpning. Ride har i den här upplagan fått mer av dämpningsmaterialet PWRRUN i mellansulan vilket gör den lite mer dämpande och energiåtergivande än tidigare versioner. Toppsulan i toppmaterialet PWRRUN+ ger en otrolig komfort under foten. Trots det här är känslan mot underlaget väldigt fin och dämpningen totalt sett lite fastare än många andra modeller.

Nytt för denna version är aningen högre sidoväggar och att du står lite nedsjunken i mellansulan vilket skapar en fin naturlig stabilitet. Detta, tillsammans med rundningen på sulan och det 8 mm höga droppet, ger en perfekt övergång från isättning till frånskjut.

För bästa komfort har en FORMFIT-konstruktion integrerats i skon vilket innebär att ovandelen verkligen sluter om foten som en strumpa. Plösen fäster mot skons kanter och tillsammans med snörningen gör det att den anpassar sig efter alla typer av fötter på ett skönt sätt.

Yttersulan är gjord i slitstarkt XT900-gummi som ger låg vikt, snabb fart och bra grepp.

Stack Height: 35 mm under häl, 27 mm framfot. Drop: 8mm Vikt: 223g i US 8 (EU 39).

 • Produktnummer
  1538124
 • Leverantörens produktnummer
  1083105
 • Artikelnummer
  153812401-BLACK/WHITE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.
TIPS OCH TEST
MARATONGUIDEN 2024
Nu börjar maratonsäsongen och oavsett om du laddar för ditt första maratonlopp eller om du är en rutinerad maratonräv är det viktigt att du är så bra förberedd som möjligt inför tävlingsdagen. Vi har här listat allt du behöver inför och under loppet, både prylar och tips, för att du ska kunna fokusera fullt på löpningen och din prestation!