Logo Saucony
Saucony RIDE 16 Wide Women Löparskor Svart
Saucony RIDE 16 Wide Women Löparskor Svart
Saucony RIDE 16 Wide Women Löparskor Svart
Saucony RIDE 16 Wide Women Löparskor Svart
Saucony RIDE 16 Wide Women Löparskor Svart
Saucony
Dam

RIDE 16 Wide Women Löparskor

Saucony RIDE 16 Wide Women Löparskor Svart
1849 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Extra bred läst

 • Stabiliserande 3D-struktur runt mellanfoten

 • Innersula i PWRRUN+

 • Formfit för omslutande passform

Ride 16 från Saucony är en lätt och smidig neutral allroundsko som passar för all typ av löpning. Ride har i den här upplagan fått mer av dämpningsmaterialet PWRRUN i mellansulan vilket gör den lite mer dämpande och energiåtergivande än tidigare versioner. Toppsulan i toppmaterialet PWRRUN+ ger en otrolig komfort under foten. Trots det här är känslan mot underlaget väldigt fin och dämpningen totalt sett lite fastare än många andra modeller.

Nytt för denna version är aningen högre sidoväggar och att du står lite nedsjunken i mellansulan vilket skapar en fin naturlig stabilitet. Detta, tillsammans med rundningen på sulan och det 8 mm höga droppet, ger en perfekt övergång från isättning till frånskjut.

För bästa komfort har en FORMFIT-konstruktion integrerats i skon vilket innebär att ovandelen verkligen sluter om foten som en strumpa. Plösen fäster mot skons kanter och tillsammans med snörningen gör det att den anpassar sig efter alla typer av fötter på ett skönt sätt.

Yttersulan är gjord i slitstarkt XT900-gummi som ger låg vikt, snabb fart och bra grepp.

Stack Height: 35 mm under häl, 27 mm framfot. Drop: 8mm Vikt: 223g i US 8 (EU 39).

 • Produktnummer
  1538124
 • Leverantörens produktnummer
  1083105
 • Artikelnummer
  153812401-BLACK/WHITE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.