Logo Puma
Puma Velocity Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Velocity Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Velocity Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Velocity Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Velocity Nitro 2 Löparskor Blå
Puma Velocity Nitro 2 Löparskor Blå
Puma
Herr

Velocity Nitro 2 Löparskor

Puma Velocity Nitro 2 Löparskor Blå
-50%
Puma Velocity Nitro 2 Löparskor Svart
-50%
Puma Velocity Nitro 2 Löparskor Svart
-50%
749 kr
REA
1499 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 3-6 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • God dämpning

 • Effektiv energiåtergivning

 • Mjuk och följsam ovandel

 • Yttersula med slitstark gummiblandning

Velocity Nitro i version 2 finns nu här! En allround löparsko som passar för de flesta typer av träningspass och distanser.

Till version 2 så har mellansulan uppdaterats och har nu fått en "sandwich"-liknande konstruktion där delen närmast underlaget består utav fastare Pro Foam och delen närmast foten utav mjukare Nitro Foam. Tillsammans bidrar dessa Foam-komponenter till en behaglig komfort, en god dämpning och en effektiv energiåtergivning.

Den välventilerade ovandelen i engineered mesh har uppdaterats och är nu mjukare och mer följsam för en ökad komfort och förbättrad passform. Hälkappan i TPU bidrar till skons stabilitet och det mjukare och mer formade hälpartiet sluter om hälen på ett behagligt vis och ger en ökad komfort.

PUMA: s slitstarka gummiblandning PUMAGRIP ger ett utomordentligt grepp emot underlaget och reflekterande detaljer förbättrar din synlighet vid löpning i mörker.

 • Stack height: 33.5 mm i häl, 23,5 mm i framfot.
 • Drop (inkl. innersula): 10 mm. Drop (endast mellansula): 8 mm.
 • Vikt: 259 gram i US 9 (42).
 • Produktnummer
  1527826
 • Leverantörens produktnummer
  195337
 • Artikelnummer
  152782605-Ultra Blue-Fire Orchid

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.