Logo Puma
Puma Magnify Nitro Knit Löparskor Blå
Puma Magnify Nitro Knit Löparskor Blå
Puma Magnify Nitro Knit Löparskor Blå
Puma Magnify Nitro Knit Löparskor Blå
Puma Magnify Nitro Knit Löparskor Blå
Puma
Herr

Magnify Nitro Knit Löparskor

Puma Magnify Nitro Knit Löparskor Blå
-30%
1190 kr
REA
1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Hög komfort

 • Mellansula med kväveinjicerat NITRO-skum i kombination med ett lager av robust PROFOAMLITE ger energiåtergivning och dämpning

 • Stickad ovandel som andas

 • PUMAGRIP, slitstark gummiblandning i yttersulan som ger grepp

Magnify NITRO är en löparsko tillverkad med fokus på hög komfort för distanslöpning på hårdare underlag som asfalt och grus. Modellen har en stickad ovandel som andas och kombineras med ett material som håller dina fötter säkert på plats. En förstärkt hälkappa skapar stabilitet och ger stöd till fotens bakre del.

Mellansulan är tillverkad av ett kväveinjicerat NITRO-skum i kombination med ett lager av robust PROFOAMLITE. Det lätta kväveinjicerade skummet ger energiåtergivning och dämpning. PROFOAMLITE är ett extremt lätt EVA-material som dämpar och driver dig framåt i varje steg. PUMAGRIP, den slitstarka gummiblandningen i yttersulan, ger bra dragkraft mot underlaget.

Drop: 8 mm. Vikt: 299 gram i US 9 (42).

 • Produktnummer
  1548147
 • Leverantörens produktnummer
  376907
 • Artikelnummer
  154814701-Evening Sky-Sun Stream

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.