Logo ON
ON Cloudstratus Löparskor Beige
ON Cloudstratus Löparskor Beige
ON Cloudstratus Löparskor Beige
ON Cloudstratus Löparskor Beige
ON Cloudstratus Löparskor Beige
ON
Dam

Cloudstratus Löparskor

ON Cloudstratus Löparskor Beige
1899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • CloudTec®-stötdämpning

 • Energiåtergivande Helion™-skum

 • Skön och säker passform

 • Tillverkade med återvunna material

Våga dubbla din löpning i den helt nya versionen av Cloudstratus. Den första On -modellen som har dubbla lager anslutna CloudTec® poddar är utformad för löpare som kräver mycket stötdämpning och bra stabilitet. Nu med en helt omkonstruerad mellansula, upplev komfort kopplad med precis rätt mängd stöd för att ta dig hela distansen. En omdefinierad inre strumpkonstruktion innebär att du enkelt kan kliva in. Tänk maximal dämpning, maximal prestanda.

Mellansulan har On’s patenterade Helion™ superfoam som ger energi, slitstyrka och skydd mot hårda stötar.

Cirka 75% av den polyester som används i ovandelen är återvunnen och 20% av hela skon är återvunna material. En stjärnsnörning över främre delen av snörningen ger bra möjligheter att få en perfekt anpassad passform. Den bredare framfoten och ett förbättrad hälgrepp ökar komforten.

Skon har också On’s Speedboard tillverkad i polypropylen för att stabilisera och driva dig framåt.

Häl till tå dropp: 6 mm. Vikt: 253 gram i stl. US 8

 • Produktnummer
  1528955
 • Leverantörens produktnummer
  39.98657
 • Artikelnummer
  152895501-Cork/Fawn

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.