Logo Puma
Puma Run XX Nitro Löparskor Röd
Puma Run XX Nitro Löparskor Röd
Puma Run XX Nitro Löparskor Röd
Puma Run XX Nitro Löparskor Röd
Puma
Dam

Run XX Nitro Löparskor

Puma Run XX Nitro Löparskor Svart
-44%
Puma Run XX Nitro Löparskor Röd
-44%
899 kr
1599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Smalare häl- och mellanfotsgrepp

 • Energiåtergivande NITRO-mellansula som dämpar väl

 • RUNGUIDE ger ökad stabilitet

 • Yttersula i PUMAGRIP ger ett bra grepp på flera olika typer av underlag

Run XX NITRO från PUMA är en löparsko som har utformats med fokus att specifikt passa kvinnliga löpare. Modellen har ett smalare häl- och mellanfotsgrepp som gör att foten omsluts väl. Framtill är skon generösare utrymmesmässigt för att ge plats åt framfoten att kunna expandera på.

En ny, fastare NITRO-mellansula ger en utmärkt balans mellan slitstarkt och lätt. Mellansulan dämpar väl och är samtidigt energiåtergivande. Pumas teknologi RUNGUIDE ger en ökad stabilitet och håller foten centrerad genom varje steg.

Ovandelen med tillhörande plös är tillverkad i mesh som ventilerar foten väl och som ger ett bra stöd. Yttersulan i PUMAGRIP, en slitstark gummiblandning, ger ett bra grepp på flera olika typer av underlag.

Stack height: 31 mm i häl, 23 mm i framfot. Drop: 8 mm. Vikt: 241 gram i US 8 (38,5).

 • Produktnummer
  1531711
 • Leverantörens produktnummer
  376171
 • Artikelnummer
  153171101-Sunset Glow-Puma Black-Metallic Silver

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.