Logo HOKA ONE ONE
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Orange
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Orange
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Orange
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Orange
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Orange
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Orange
HOKA ONE ONE
Herr

CLIFTON 9 Löparskor

4.8
(160 recensioner)
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Blå
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Blå
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Orange
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Svart
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Svart
1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Extremt lätt och väldämpad, bäst lämpad för asfalt, grus och löpband

 • Upplev riktigt bra komfort, oavsett om du springer eller går

 • Genomtänkt mesh ovandel som eliminerar överflödig vikt och bibehåller skons mjuka passform och bekväma känsla

 • Yttersula med stabil geometri och slitstarkt gummi för ett högkvalitativt grepp och en god hållbarhet

Den enormt populära löparsko-serien Clifton fylls nu på med version 9. Precis som sina föregångare är Clifton 9 bäst lämpad för asfalt, grus och löpband. Fantastiska löparskor för dig som vill uppleva riktigt bra komfort, oavsett om du springer långlopp på hårt underlag eller går promenader runt kvarteret!

Clifton 9 lanseras med flera intressanta och spännande uppdateringar. Ett nytt förbättrat EVA-skum (CMEVA) som behåller sin distinkta stötdämpning och som tål mer påfrestning, ger bra liv åt löpsteget och en skonsam löpupplevelse. Clifton 9 har dessutom berikats med 3 mm högre EVA-skum. Tack vare den nya EVA sammansättningen har Clifton 9 ändå en lägre vikt jämfört med föregångaren.

Ovandelen består utav en stickad mesh som kombinerar stöd och andningsförmåga på ett mycket bra sätt. Den består utav ett enkelt men väl genomtänkt lager som eliminerar överflödig vikt och samtidigt bibehåller skons mjuka passform och bekväma känsla. Hälkappan har en anatomisk konstruktion som är extra skonsam mot hälsenan. Ett nytt material i hälkappan förbättrar komforten och låser fast foten ordentligt.

Den strömlinjeformade plösen är extra vadderad och fäst på resten av ovandelen för att mjukt och säkert hålla foten på plats. Plösen och dess utformning ger även skydd mot smuts och annat som annars gärna letar sig in i skon under löpturen.

Yttersulan har uppdaterats med en stabilare geometri som i kombination med dess slitstarka gummi ger ett högkvalitativt grepp och en god hållbarhet.

Stack height: 32 mm i häl, 27 mm i framfot. Drop: 5 mm. Vikt: 256 gram i US 9 (42 och 2/3).

 • Produktnummer
  1538303
 • Leverantörens produktnummer
  1127895
 • Artikelnummer
  153830303-VIBRANT ORANGE / IMPALA

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.