Logo Asics
Asics GT-2000 11 GTX LÖPARSKOR Lila
Asics GT-2000 11 GTX LÖPARSKOR Lila
Asics GT-2000 11 GTX LÖPARSKOR Lila
Asics GT-2000 11 GTX LÖPARSKOR Lila
Asics GT-2000 11 GTX LÖPARSKOR Lila
Asics GT-2000 11 GTX LÖPARSKOR Lila
Asics GT-2000 11 GTX LÖPARSKOR Lila
Asics
Dam

GT-2000 11 GTX LÖPARSKOR

Asics GT-2000 11 GTX LÖPARSKOR Lila
1799 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Goretex-membran som skyddar mot väta

 • Stabil löparsko med hög komfort

 • FF Blast foam+ ger en studsig och energifylld löpupplevelse

 • LiteTruss teknologin bidrar till en mjuk och följsam stabilitet

GT-2000™ 11 GTX är en vattenavvisande stabil löparsko med hög komfort. En mångsidig sko för olika distanser vilket gör att den passar perfekt för din vardagliga träning.

Den här skon har ett invändigt foder med GORE-TEX™-teknologi som avleder vatten och håller dina fötter torra och bekväma. Ett lätt mellansulskum vid namn FF Blast foam + ger en studsig och energifylld löpupplevelse medan REARFOOT GEL CUSIONING ger dämpning och mjukare övergångar. 3D SPACE CONSTRUCTION reducerar vikten på mellansulan och förbättrar dess kompression vilket ger en mer dämpad känsla. LiteTruss teknologin bidrar till en mjuk och följsam stabilitet som tryggt guidar din fot genom steget.

ORTHOLITE X-30 SOCKLINER innersulan med fantastisk dämpning och utmärkt fukthantering bidrar ytterligare till en hög komfort. Innersulan har tillverkats med en färgningsprocess som reducerar vattenförbrukningen med cirka 33 % och koldioxidutsläppen med cirka 45 % jämfört med en mer konventionell färgningsteknik.

Den lätta, stickade ovandelen i JACQUARD mesh är designad för att skapa en unik balans mellan komfort, andningsförmåga och passform. Minst 50 % av skons ovandel är tillverkad utav återvunnen polyester för att reducera avfall och koldioxidutsläpp.

Den slitstarka yttersulan ger bra grepp i både våta och torra förhållanden och har en geometri som ger full markkontakt för mjukare och mer effektiv löpning. ASICS LITE-gummit har delvis tillverkats utav biobaserade cellulosa nanofiber. En AHARPLUS™ hälplugg hjälper till att förbättra skons slitstyrka ytterligare.

 • Stack height: 35 mm i häl, 27 mm i framfot
 • Drop: 8 mm
 • Vikt: 254 gram i US 8 (39)
 • Produktnummer
  1563870
 • Leverantörens produktnummer
  1012B304
 • Artikelnummer
  156387001-BLACK/INDIGO BLUE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.