Logo The North Face
The North Face FLIGHT SERIES™ LIGHTRISER FUTURELIGHT™ JACKET Löparjacka Grön
The North Face FLIGHT SERIES™ LIGHTRISER FUTURELIGHT™ JACKET Löparjacka Grön
The North Face
Herr

FLIGHT SERIES™ LIGHTRISER FUTURELIGHT™ JACKET Löparjacka

The North Face FLIGHT SERIES™ LIGHTRISER FUTURELIGHT™ JACKET Löparjacka Grön
-50%
1750 kr
REA
3499 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Minimalistiskt och snyggt utseende

 • FUTURELIGHT™-teknologi som håller dig torr och ventilerar väl

 • Justerbar huva och en invändig mesh-ficka

Produkterna i The North Face Flight Series™ är framtagna i samarbete med traillöpare och i denna serie ingår Lightriser-jackan med sin låga vikt och enkelhet. Jackan har ett minimalistiskt och snyggt utseende med FUTURELIGHT™-teknologi som håller dig torr och ventilerar väl. Det vattentäta materialet bildar en ogenomtränglig fuktbarriär som garanterat håller dig torr. Det lätta materialet bidrar till att reglera din kroppstemperatur så du känner dig bekväm under hela löprundan. Ett slitstarkt, vattenavvisande yttermaterial skyddar från lätt fukt. PFC-fri DWR-behandling ger ett utökat skydd. Jackan har en justerbar huva och en invändig mesh-ficka. Reflexlogga på vänster sida upptill och baktill på höger skuldra samt Flight Series™ logga på vänster fåll nertill ger en ökad synlighet. Material: 20D 81 G/M² FUTURELIGHT™-skal i 3 lager 100 % återvunnen polyester med hållbart vattenavvisande DWR-behandling.

 • Produktnummer
  1508315
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A536F
 • Artikelnummer
  150831503-Wasabi

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.
TIPS OCH TEST
MARATONGUIDEN 2024
Nu börjar maratonsäsongen och oavsett om du laddar för ditt första maratonlopp eller om du är en rutinerad maratonräv är det viktigt att du är så bra förberedd som möjligt inför tävlingsdagen. Vi har här listat allt du behöver inför och under loppet, både prylar och tips, för att du ska kunna fokusera fullt på löpningen och din prestation!