Logo The North Face
The North Face
Herr

FLIGHT SERIES™ LIGHTRISER FUTURELIGHT™ JACKET Löparjacka

3499 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Minimalistiskt och snyggt utseende

 • FUTURELIGHT™-teknologi som håller dig torr och ventilerar väl

 • Justerbar huva och en invändig mesh-ficka

Produkterna i The North Face Flight Series™ är framtagna i samarbete med traillöpare och i denna serie ingår Lightriser-jackan med sin låga vikt och enkelhet. Jackan har ett minimalistiskt och snyggt utseende med FUTURELIGHT™-teknologi som håller dig torr och ventilerar väl. Det vattentäta materialet bildar en ogenomtränglig fuktbarriär som garanterat håller dig torr. Det lätta materialet bidrar till att reglera din kroppstemperatur så du känner dig bekväm under hela löprundan. Ett slitstarkt, vattenavvisande yttermaterial skyddar från lätt fukt. PFC-fri DWR-behandling ger ett utökat skydd. Jackan har en justerbar huva och en invändig mesh-ficka. Reflexlogga på vänster sida upptill och baktill på höger skuldra samt Flight Series™ logga på vänster fåll nertill ger en ökad synlighet. Material: 20D 81 G/M² FUTURELIGHT™-skal i 3 lager 100 % återvunnen polyester med hållbart vattenavvisande DWR-behandling.

 • Produktnummer
  1508315
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A536F
 • Artikelnummer
  150831503-Wasabi

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.