Logo Salomon
Salomon S/LAB GENESIS LÖPARSKOR Blå
Salomon S/LAB GENESIS LÖPARSKOR Blå
Salomon S/LAB GENESIS LÖPARSKOR Blå
Salomon S/LAB GENESIS LÖPARSKOR Blå
Salomon S/LAB GENESIS LÖPARSKOR Blå
Salomon S/LAB GENESIS LÖPARSKOR Blå
Salomon
Herr

S/LAB GENESIS LÖPARSKOR

Salomon S/LAB GENESIS LÖPARSKOR Blå
Salomon S/LAB GENESIS LÖPARSKOR Svart
2199 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt vikt och bra löpkänsla

 • Skyddar foten i stenig terräng

 • Snabbsnörning

 • Oslagbart grepp

S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.

Genesis ger med sin lätta vikt och energiåtergivande mellansula ett riktigt driv i steget. När terrängen blir riktigt stenig och teknisk hjälper den förstärkta tåhättan och extra skyddet på insidan foten dig att springa säkert utan risk för blåa tår eller stukningar. Mellansulans har en rockstopperplatta som filtrerar bort stenar och skarpa ytor underifrån, vilket ger bättre komfort men även hjälper till med stabiliteten. Skons mellansulematerial Energy Foam dämpar bra och ger tillbaka massor med energi i varje steg.

Ovandelen har flera teknologier som ökar komfort och funktion. En integrerad damask håller skräp borta och skyddar mot väder och vind. En innerstrumpa smiter åt runt foten och håller den på plats medan materialet i ovandelen hjälper till att hålla en låg våtvikt i blöta förhållanden samt skyddar foten mot ris och stenar. Quicklace™-snörningen är smidig att använda och den integrerade fickan i plösen tar bort risken att fastna med snörningen i oländig terräng.

En upphöjd trampyta och ett unikt, tudelat räfflingsmönster med 4,5 mm djupa dubbar ger anpassningsbart och supersäkert grepp och All Terrain Contagrip®-materialet gör att du springer säkert på våta, torra, hårda och lösa underlag.

 • Stack Height: 30 mm häl, 22mm framfot
 • Drop: 8 mm
 • Vikt: 258g i US 9 (42 2/3)
 • Produktnummer
  1578891
 • Leverantörens produktnummer
  L47440800
 • Artikelnummer
  157889101-Black/White/BLUE DANUBE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.