Logo Saucony
Saucony ENDORPHIN PRO 4 LÖPARSKOR Vit
Saucony ENDORPHIN PRO 4 LÖPARSKOR Vit
Saucony ENDORPHIN PRO 4 LÖPARSKOR Vit
Saucony ENDORPHIN PRO 4 LÖPARSKOR Vit
Saucony ENDORPHIN PRO 4 LÖPARSKOR Vit
Saucony ENDORPHIN PRO 4 LÖPARSKOR Vit
Saucony
Dam

ENDORPHIN PRO 4 LÖPARSKOR

4.7
(3 recensioner)
Saucony ENDORPHIN PRO 4 LÖPARSKOR Orange
Saucony ENDORPHIN PRO 4 LÖPARSKOR Vit
2999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Tävlingssko med ännu mer energiåtergivning än v3

 • SRS innersula som ger härlig dämpning och studs närmast foten

 • Lätt ovandel med strumpliknande passform

 • Kurvad kolfiberplatta som ger driv och stabilitet

Endorphin Pro 4 är den senaste versionen av Sauconys populära skomodell för snabba träningar och tävlingar. Version 4 har blivit uppdaterad med mer komfort, PWRRUN HG för bättre energiåtergivning och en bredare mellanfot för bättre stabilitet och känsla. Ett självklart val för alla som vill ha den perfekta blandningen av snabbhet, känsla och komfort på nästa tävling.

Mellansulan har fått en stor uppdatering med Sauconys toppmaterial PWRRUN HG i övre delen som är ett lättare, mer energiåtergivande och mjukare material. En kolfiberplatta ger stabilitet och driv och i den undre delen av mellansulan finns det lite fastare och responsiva PWRRUN PB. Det ger en härlig mjuk och avlastande känsla samtidigt som skon är trygg och stabil för många snabba träningspass och lopp. Innersulan har även den blivit uppdaterad till det Saucony kallar SRS (Super responsive sockliner). Det är ett superkritiskt material som kombinerar EVA och PB för en härlig komfort med bra respons. Speedroll-teknologin med en rundning av mellansulan som ger ytterligare driv känns igen från tidigare modeller.

Ovandelen är även den förbättrad mot version 3. Den består av en tunn och luftig mesh och med en elastisk integrerad plös och en lätt och bekväm krage runt foten för en strumpliknande och säker passform.

Yttersulan är som tidigare gjord i ett tunt lager av XT900-gummi, placerat på strategiska ställen för säkert grepp och bra hållbarhet utan att addera onödig vikt.

Det här är skon för dig som vill ha den bästa kombinationen av komfort och snabbhet på din nästa tävling på 5 km upp till maraton.

 • Stack height: 39,5 mm i häl, 31,5 mm i framfot
 • Drop: 8 mm
 • Vikt: 176 g i US 8 (39)
 • Produktnummer
  1565813
 • Leverantörens produktnummer
  10939129
 • Artikelnummer
  156581301-WHITE/VIOLET

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.