Logo HOKA ONE ONE
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Svart
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Svart
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Svart
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Svart
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Svart
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Svart
HOKA ONE ONE
Dam

CLIFTON 9 Löparskor

4.8
(644 recensioner)
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Flerfärgad
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Blå
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Vit
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Vit
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Svart
HOKA ONE ONE CLIFTON 9 Löparskor Svart
1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Extremt lätt och väldämpad, bäst lämpad för asfalt, grus och löpband

 • Upplev riktigt bra komfort, oavsett om du springer eller går

 • Genomtänkt mesh ovandel som eliminerar överflödig vikt och bibehåller skons mjuka passform och bekväma känsla

 • Yttersula med stabil geometri och slitstarkt gummi för ett högkvalitativt grepp och en god hållbarhet

Den enormt populära löparsko-serien Clifton fylls nu på med version 9. Precis som sina föregångare är Clifton 9 bäst lämpad för asfalt, grus och löpband. Fantastiska löparskor för dig som vill uppleva riktigt bra komfort, oavsett om du springer långlopp på hårt underlag eller går promenader runt kvarteret!

Clifton 9 lanseras med flera intressanta och spännande uppdateringar. Ett nytt förbättrat EVA-skum (CMEVA) som behåller sin distinkta stötdämpning och som tål mer påfrestning, ger bra liv åt löpsteget och en skonsam löpupplevelse. Clifton 9 har dessutom berikats med 3 mm högre EVA-skum. Tack vare den nya EVA sammansättningen har Clifton 9 ändå en lägre vikt jämfört med föregångaren.

Ovandelen består utav en stickad mesh som kombinerar stöd och andningsförmåga på ett mycket bra sätt. Den består utav ett enkelt men väl genomtänkt lager som eliminerar överflödig vikt och samtidigt bibehåller skons mjuka passform och bekväma känsla. Hälkappan har en anatomisk konstruktion som är extra skonsam mot hälsenan. Ett nytt material i hälkappan förbättrar komforten och låser fast foten ordentligt.

Den strömlinjeformade plösen är extra vadderad och fäst på resten av ovandelen för att mjukt och säkert hålla foten på plats. Plösen och dess utformning ger även skydd mot smuts och annat som annars gärna letar sig in i skon under löpturen.

Yttersulan har uppdaterats med en stabilare geometri som i kombination med dess slitstarka gummi ger ett högkvalitativt grepp och en god hållbarhet.

 • Stack height: 29 mm i häl, 24 mm i framfot
 • Drop: 5 mm
 • Vikt: 232 gram i US 8 (40)
 • Produktnummer
  1538304
 • Leverantörens produktnummer
  1127896
 • Artikelnummer
  153830403-BLACK / WHITE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars Gunnar skoog, han är så mycket! Löpare, Coach, Idrottslärare, Löpcoach, Musikäskare, skribent och poddare. Vi på Löplabbet känner LG mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Så vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos LG. Vi slog oss ner i hans musikrum och fick ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik.
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.