Logo Brooks
Brooks GLYCERIN 20 RUN VISIBLE LÖPARSKOR Svart
Brooks GLYCERIN 20 RUN VISIBLE LÖPARSKOR Svart
Brooks GLYCERIN 20 RUN VISIBLE LÖPARSKOR Svart
Brooks GLYCERIN 20 RUN VISIBLE LÖPARSKOR Svart
Brooks GLYCERIN 20 RUN VISIBLE LÖPARSKOR Svart
Brooks GLYCERIN 20 RUN VISIBLE LÖPARSKOR Svart
Brooks
Herr

GLYCERIN 20 RUN VISIBLE LÖPARSKOR

Brooks GLYCERIN 20 RUN VISIBLE LÖPARSKOR Svart
-31%
1449 kr
REA
2099 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Suverän distanssko

 • Mycket mjuk stötdämpning och gott om energiåtergivning

 • Lätt, mjuk och ventilerande ovandel i engineered mesh med Double Layer

 • Slitstark yttersula som är bredare för ökad stabilitet

Glycerin 20 Run Visible är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Run Visible-versionen har dessutom ett färg- och materialval som förbättrar din synlighet vid löpning under mörkare förhållanden.

Den 20:e upplagan av Glycerin har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.

Ovandelen på Glycerin 20 har uppdaterats med en lätt, mjuk och ventilerande engineered mesh med Double Layer som säkerställer en bra och säker passform så att foten hålls på plats då du springer. Ovandelen är dessutom förstärkt på väl utvalda ställen.

En OrthoLite®-innersula skapar en skön och mycket bekväm instegskomfort so gör att foten finner sig till rätta i skon på direkten. Yttersulan, som består utav ett slitstarkt gummimaterial, har blivit bredare för att ge en ökad stabilitet och en jämnare övergång från häl till tå.

 • Stack height: 29 mm i häl, 19 mm i framfot
 • Drop: 10 mm
 • Vikt: 301 gram i US 9 (42,5)
 • Produktnummer
  1570132
 • Leverantörens produktnummer
  1103821D012
 • Artikelnummer
  157013201-012 Ebony/Nightlife

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Löplabbet möter
LG SKOOG
Det är inte lätt att beskriva Lars-Gunnar Skoog, han är så mycket! Löpare, coach, idrottslärare, löpcoach, musikäskare, skribent och poddare. Löplabbet känner L-G mest från löparvärlden, men vi visste också att det fanns så mycket mer. Vi tog oss till Umeå och knackade på hemma hos L-G och i hans musikrum blev det ett fint samtal om löparminnen, löpträning och även lite musik
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.