Logo The North Face
The North Face FLIGHT SERIES™ LIGHTRISER FUTURELIGHT™ JACKET Löparjacka Lila
The North Face FLIGHT SERIES™ LIGHTRISER FUTURELIGHT™ JACKET Löparjacka Lila
The North Face
Dam

FLIGHT SERIES™ LIGHTRISER FUTURELIGHT™ JACKET Löparjacka

The North Face FLIGHT SERIES™ LIGHTRISER FUTURELIGHT™ JACKET Löparjacka Lila
-50%
1750 kr
REA
3499 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Minimalistiskt och snyggt utseende

 • FUTURELIGHT™-teknologi som håller dig torr och ventilerar väl

 • Justerbar huva och en invändig mesh-ficka

Produkterna i The North Face Flight Series™ är framtagna i samarbete med traillöpare och i denna serie ingår Lightriser-jackan med sin låga vikt och enkelhet. Jackan har ett minimalistiskt och snyggt utseende med FUTURELIGHT™-teknologi som håller dig torr och ventilerar väl. Det vattentäta materialet bildar en ogenomtränglig fuktbarriär som garanterat håller dig torr. Det lätta materialet bidrar till att reglera din kroppstemperatur så du känner dig bekväm under hela löprundan. Ett slitstarkt, vattenavvisande yttermaterial skyddar från lätt fukt. PFC-fri DWR-behandling ger ett utökat skydd. Jackan har en justerbar huva och en invändig mesh-ficka. Reflexlogga på vänster sida upptill och baktill på höger skuldra samt Flight Series™ logga på vänster fåll nertill ger en ökad synlighet. Material: 20D 81 G/M² FUTURELIGHT™-skal i 3 lager 100 % återvunnen polyester med hållbart vattenavvisande DWR-behandling.

 • Produktnummer
  1508319
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A5383
 • Artikelnummer
  150831903-Lavender Fog

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.