Logo Ultimate Direction
Ultimate Direction
Herr, Dam

HALO MEN`S BLACK

1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1458010
 • Leverantörens produktnummer
  80467519BK
 • Artikelnummer
  145801001-BLACK

Halo Vest är en väldigt lätt, smart och genomtänkt vätskeryggsäck/väst som med en pack-kapacitet på 10 liter är perfekt för så väl transportlöpning till och från jobbet som för de lite längre loppen där packkrav finns.

I denna väst får du plats med allt du behöver även under riktigt långa löpturer. Detta utan att tumma på vikt eller komfort. Halo Vest är bekväm och smidig och har en genomtänkta design för bästa passform. Inkluderat i västen är två stycken mjuka Body Bottle. Flaskorna rymmer hela 500 ml var och tack vare att det är mjuka ligger det perfekt på kroppen. Inget onödigt skumpande och du kan avslappnat springa utan onödiga störningsmoment.

Mått bröstkorg

S: 58 - 81 cm M: 76 - 99 cm L: 94 - 117 cm

Tänk på att mäta med de kläder du tänker bära när du springer. Är västen helt fylld med saker kommer den att sitta en aning tajtare än vad den gör utan packning.

Produktinformation

Volymkapacitet: 11 L Vikt: 175 g Material: Andnings nät, Tech Denim 4-vägs stretch, lättviktad nylon Justerbara bröstkorgsremmar: Ja Ögla för isyxa: Nej Hållare förTrekking stavar: Ja Visselpipa: Ja Ficka framtill för mobil: Ja Kompatibel för reservoir: Ja Flaskor: Ingår 2 Body Bottle ™ 500 Reservoar: Ingår ej

 • Extremt lätt löparväst

 • Pack-kapacitet på 10 liter

 • Perfekt för så väl transportlöpning till och från jobbet som för de lite längre loppen där packkrav finns

 • Inkluderat i västen är två stycken mjuka Body Bottle. som rymmer hela 500 ml var

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.