Logo The North Face
The North Face
Dam, Herr

FLIGHT RACE VEST 8 Löparryggsäck

1649 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Perfekt löparryggsäck för de längre distanserna

 • Hållbart ripstopmaterial som är fukttransporterande och mycket ventilerande

 • Inkluderar två mjuka vattenflaskor

Race Day Vest från The North Face är utvecklad för att du ska få ett så smidigt lopp som möjligt. Den ser till att du har precis så mycket förvaringsutrymme som du behöver – vatten, gel, ett skallager, mobil och annan säkerhetsutrustning som du behöver för de verkligt långa distanserna – och dessutom utan extra vikt. Det hållbara ripstopmaterialet är fukttransporterande och mycket ventilerande. Fästsystemet fram är enkelt och lätt att justera medan du springer. De två mjuka vattenflaskorna – inkluderade – kan fästas i hållarna för vattenflaskor med hjälp av ett snörsystem som gör att det går lätt och snabbt att stoppa ner vattenflaskorna igen efter påfyllning.

 • Produktnummer
  1507904
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A52CV
 • Artikelnummer
  150790401-TNF Black-TNF Black

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.