Logo The North Face
The North Face FLIGHT RACE VEST 8 Löparryggsäck Svart
The North Face FLIGHT RACE VEST 8 Löparryggsäck Svart
The North Face
Dam, Herr

FLIGHT RACE VEST 8 Löparryggsäck

The North Face FLIGHT RACE VEST 8 Löparryggsäck Flerfärgad
The North Face FLIGHT RACE VEST 8 Löparryggsäck Svart
1649 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Perfekt löparryggsäck för de längre distanserna

 • Hållbart ripstopmaterial som är fukttransporterande och mycket ventilerande

 • Inkluderar två mjuka vattenflaskor

Race Day Vest från The North Face är utvecklad för att du ska få ett så smidigt lopp som möjligt. Den ser till att du har precis så mycket förvaringsutrymme som du behöver – vatten, gel, ett skallager, mobil och annan säkerhetsutrustning som du behöver för de verkligt långa distanserna – och dessutom utan extra vikt. Det hållbara ripstopmaterialet är fukttransporterande och mycket ventilerande. Fästsystemet fram är enkelt och lätt att justera medan du springer. De två mjuka vattenflaskorna – inkluderade – kan fästas i hållarna för vattenflaskor med hjälp av ett snörsystem som gör att det går lätt och snabbt att stoppa ner vattenflaskorna igen efter påfyllning.

 • Produktnummer
  1507904
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A52CV
 • Artikelnummer
  150790401-TNF Black-TNF Black

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.