Logo Salomon
Salomon
Dam, Herr

Advanced Skin 12 Race Flag set Löparryggsäck

1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt att anpassa efter hur mycket du vill ha med dig

 • Många smarta fickor för snabb åtkomst till gel mm

 • Sitter som ett andra skin

 • Två 500-ml mjuka flaskor medföljer

Mer väst än ryggsäck, tillverkad i elastisk mesh vilket gör att den som namnet antyder sitter som ett andra skin. Den har en stor stretchficka på ryggen där du kan förvara regnkläder och förstärkningsplagg med mera. Framtill finns flera smarta och lättåtkomliga fickor för softflaskor, gels, mobil och energi-bars. Två 500 ml softflaskor ingår så att du utan problem får med dig en liter vätska. Den har även ett fästsystem för dina stavar.

Vätska: Specialfickorna som rymmer de medföljande softflaskorna gör att du lätt kommer åt att dricka när du behöver det och bärsystemet ger stabilitet för att du ska kunna fokusera på löpningen.

Rörlighet: Sensifit-konstruktionen ger en tajt och precis passform och en balanserad viktfördelning vilket gör att västen känns som en del av dig och du kan springa snabbare.

Lätt att använda: De många facken är lättåtkomliga och du kan justera passformen och det finns fästen för stavar och dylikt. Sensifit-konstruktionen är gjord med stretchmaterial som andas och följer dina kroppsrörelser. Med enkel justering för passform och stabilitet. Västen sitter tight och studsar inte runt. Den innovativa spännremmen över bröstet gör att du snabbt kan koppla och justera västen, även när du springer. Den elastiska remmen ger följsamhet och gör att du andas lätt trots intensiva aktiviteter.

Soft flaskan 500 ml har en förbättrad ventil och kork för lättare och smidigare hantering. Flaskan krymper när du dricker vilket gör förvaring enklare. Max temp på innehåll är 60°C och flaskan är fri från PVC, ftalat och bisfenol.

 • Dimensioner och vikt: Rygglängd 40cm.
 • Dimensioner: (L X B X D) 40 x 20 X 12 cm. -Packningsvolym: 12 liter.
 • Vikt utan tillbehör: 277 gram. Vikt med tillbehör: 335 gram.
 • Produktnummer
  1562435
 • Leverantörens produktnummer
  LC2012400
 • Artikelnummer
  156243501-BLACK/WHITE/

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.