Logo MIIEGO
MIIEGO
Herr, Dam

SIMPL GO Black Hörlurar

799 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1524343
 • Leverantörens produktnummer
  11070
 • Artikelnummer
  152434301-BLACK
 • SKU
  152434301010
 • EAN
  0768563815577

SIMPL GO by MIIEGO® är ett par extremt lätta, bekväma och ultrakompakta on-ear-hörlurar med imponerande 16 timmars batteritid* och IPX-4-certifiering – byggda för en aktiv livsstil på språng. SIMPL GO by MIIEGO® har också innovativa MIIEGO® öronkuddar för maximal komfort även under tuffa förhållanden. Dessa specialtillverkade öronkuddar är utvecklade för en aktiv livsstil, eftersom de är tillverkade av andningsbart material som hjälper till att hålla dina öron svala. Oroa dig inte för svett, öronkuddarna torkar lätt och snabbt. (*Den exakta batteritiden kommer att bero på volymnivån och typen av musik som du lyssnar på. Miiego rekommenderar att inte lyssna på musik vid höga ljudnivåer över en längre tid eftersom det kan skada din hörsel). MIIEGO® har vunnit många internationella tester och utmärkelser för sin enastående design, funktionalitet och utmärkta ljudprestanda. Genom att använda högt optimerade ljudkomponenter levererar SIMPL GO kristallklart ljud med kraftfull bas – vilket ger dig utmärkt ljudkvalitet och en verkligt kompromisslös och robust musikupplevelse, oavsett om du använder dem inomhus eller utomhus. Pausa musiken, höj volymen och skippa låtar med hjälp av den enkla 3-knappslayouten på sidan av hörlurarna. SIMPL GO by MIIEGO® har en lättanvänd knapplayout som gör att du kan ta kontroll över musiken utan att behöva plocka fram telefonen när du känner för att byta. Du kan också svara på telefonsamtal genom att klicka på den röda MIIEGO-logotypen på sidan. Med sin IPX4-certifiering är SIMPL GO by MIIEGO® konstruerade för en aktiv livsstil på språng. De kan till exempel användas för sport och träning, eftersom de är svettbeständiga. Teknisk info: Bluetooth-version: 5.0. Trådlös räckvidd: Upp till 25 meter. Produktvikt: 120 gram. IPX-nivåcertificering: IPX4. Indbyggd mikrofon: Ja. Laddkabel: Micro-USB. Batterityp: Lithium-Ion. Batterikapacitet: 400 mAh. Överföringsfrekvens: 2,4 GHz. Frekvenssvar: 20Hz – 20KHz. Batteritid: Upp till 16 timmar. Kabelanslutning möjlig: Ja (kabel ej inkl.)

 • Extremt lätta och bekväma

 • Byggda för en aktiv livsstil

 • Utmärkt ljudprestanda

 • IPX4-certifierade

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.