Logo Saucony
-30%
 • Saucony Kinvara 10 GUN SHA
 • Saucony Kinvara 10 GUN SHA
 • Saucony Kinvara 10 GUN SHA
 • Saucony Kinvara 10 GUN SHA
 • Saucony Kinvara 10 GUN SHA

Kinvara 10

 • Saucony
 • Herr
Visa storlekar som:
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Varubrev eller Postens ombud - 39 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 1-3 dagar.
Hemleverans - 79 kr
Ditt paket levereras till fakturaadressen som fylls i vid betalning. Leveranstidslöfte: 2-6 dagar.
Hämtas i LÖPLABBET-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-4 dagar. Miljövänligaste transporten.

För tio år sedan såg den första Kinvara-skon ljuset och har i dag blivit förstahandsvalet för många löpare på grund av sin lätta vikt, goda dämpning och responsiva egenskaper. Med små men viktiga uppdateringar från topp till botten har Kinvara 10 fått ännu mer komfort och flexibilitet samtidigt som skon på det hela taget fortfarande känns som en Kinvara.Ovandelen i engineered mesh har en mycket god ventilationsförmåga och har förbättrats för en ännu bättre passform.Partierna med tunn Flex Film är sammansmält med meshen för en nära känsla. Flex Film ger färre lager på skon och den minimala materialanvändningen ger dig stöd utan extra vikt. Ovandelen har även ett vävt hälsupport för extra stabilitet och komfort. Likt den första upplagan av Kinvara som lanserades för tio år sedan, har version 10 kuddar i hälkappan som gör att hälgreppet förbättras.Mellansulan är till största del gjord i EVA+ vilket är ett mellansulematerial som ger lättviktig komfort, respons och hållbarhet. Närmast foten har mellansulan en toppsula i EVERUN, vilket ger ytterligare ett lager med responsiv dämpning för att öka energiåtergivningen i frånskjutet. Toppsulan är gjord genom att smälta samman flera tusen fjädrande skumpärlor med ånga, vilket ger en pigg och flexibel sula.Yttersulan har Sauconys Strategy Rubber, vilka är strategiska placeringar av gummimaterial i framfot och häl med syfte att öka hållbarheten på sårbara områden utan att öka skons vikt. Designen med Tri-Flex, flexskåror, ger ökad flexibilitet och anpassningsförmåga för att ditt löpsteg ska kännas otvunget. Tillsammans med det låga droppet upplevs ditt löpsteg som mer naturligt.Nytt är också Formfit som är en nerskålad form på fotbädden som ger bättre passform i hälen och även mer stöd i fotvalvet. På grund av skons lätthet och responsivitet har den blivit en omtyckt sko för snabbare pass. Det faktum att dämpningen för den vane löparen är tillräcklig även för längre distanser gör Kinvara till en mångsidig och löpglad sko som passar många olika typer av pass.Häl till tådropp: 4 mm (stack height: häl 23 mm, framfot 19 mm)Vikt: 221 gram i storlek us 9 (42,5

 • Lätt och responsiv

 • En klassiker när det gäller lätta träningsskor

 • Naturlig löpkänsla med 4mm dropp

Relaterade produkter
Relaterade produktguider
Distansskor
GUIDE 13
Guide är en av Sauconys mest sålda modellserier och har nu kommit i 13:e versionen. En lätt träningssko med en mix av bra stabilitet och skön komfortabel dämpning för både långa och korta löprundor.
Distansskor
ADRENALINE 20 GTS
I den 20:e upplagan av klassikern Brooks Adrenaline har man bibehållit den välkända dämpningen, komforten och stabiliteten. BioMogo DNA i mellansulan ger dämpning som utgår från din egen belastning, du får alltså dämpning där du behöver det.