Logo The North Face
The North Face
Dam

VECTIV ENDURIS Löparskor

5
(1 recensioner)
-30%
-50%
1085 kr
REA
1549 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 3-6 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • 3-dimensionell Pebax®-sula med dubbel densitet ger stabilitet i alla riktningar och ett framåtdriv

 • Mellansulan med rocker-geometri främjar ett mer långvarigt framåtdriv

 • Gummiyttersulan med SurfaceCTRL™ ger tillsammans med 3,5 millimeters dubbar ett optimerat grepp all slags terräng

VECTIV ENDURIS från The North Face kombinerar en 3-dimensionell Pebax®/TPU platta med en dubbel densitets mellansula med rocker-geometri och en SurfaceCTRL™-gummiyttersula för ett perfekt grepp. Tillsammans står dessa tre egenskaper för The North Face nya VECTIV™-teknik, en teknologi designad för att maximera energin under din löpning. Enduris passar perfekt för trailrunning på ultradistanser. Den är lätt och vadderad och ger en långvarig komfort och support även i den mest ojämna terrängen. Invändigt hälstöd ger en tajtare passform och ventilerande, flexibel mesh-ovandel bidrar till en skön passform. Häl-till-tå-droppet på 6 mm hjälper till att driva dig framåt in i nästa steg. En mjuk, vadderad tunga ger en långvarig komfort och en sömfri TPU-beläggning på tå och häl ger ett skydd med låg vikt. Modellen har även en invändig hälkappa för perfekt passform och stöd samt en fotbädd OrthoLite® X55™. En 3-dimensionell TPU-platta ger stabilitet i alla riktningar och ett framåtdriv medan mellansulan med rocker-geometri främjar ett mer långvarigt framåtdriv. Mellansulan med dubbel densitet är lätt och responsiv och en gummiyttersula med SurfaceCTRL™ ger tillsammans med 3,5 millimeters dubbar ett optimerat grepp emot underlaget i all slags terräng. Drop: 6 mm. Vikt: 278 gram i US 8 (39).

 • Produktnummer
  1497411
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A4T3Q
 • Artikelnummer
  149741103-MELDGRY/TRANSANTARCTICBLU

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
LÖPLABBETS TIPS FÖR VINTERLÖPNING
Att löpträna på vintern är en fantastisk upplevelse, men det förutsätter att du har rätt utrustning och anpassar dig efer vädret. Jörgen och Linnéa ger sina bästa råd om hur du klarar av vinterlöpningen på bästa sätt.
Vinterlöpning
DUBBA DINA LÖPSKOR
BestGrip dubbar för skor används med fördel för att radikalt förbättra greppet på hala underlag vintertid samt löpning i tuff terräng eller i skog.