Logo The North Face
The North Face
Herr

FLIGHT VECTIV Löparskor

1540 kr
REA
2199 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 3-6 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Terrängsko med en 3-dimensionell kolfibersula

 • Mellansula med rocker-geometri, designad för ett mer långvarigt framåtdriv

 • SurfaceCTRL™ gummiyttersulan och de 3,5 millimeter långa dubbarna ger ett optimalt grepp emot underlaget

 • Både lätta och energigivande och speciellt tillverkade för ultradistanser

FLIGHT VECTIV är en terrängsko ifrån The North Face där en kombination av en 3-dimensionell kolfibersula, en mellansula med rocker-geometri och ett SurfaceCTRL™-grepp utgör märkets VECTIV™-teknik, en teknik designad för att maximera energin i löparspåren. Den 3-dimensionella kolfibersulan ger stabilitet i alla riktningar och bidrar till ett effektivt framåtdriv i varje löpsteg. Mellansulan med rocker-geometri är designad för ett mer långvarigt framåtdriv och ger med sin dubbla densitet och sitt ultralätta skum en hög fjädring. SurfaceCTRL™ gummiyttersulan är optimerad för traillöpning och de 3,5 millimeter långa dubbarna bidrar till ett stadigt grepp emot underlaget i all slags terräng. Modellen fungerar även utmärkt på snällare underlag såsom stigar och grusvägar. Flight Vectiv™-skorna är de mest responsiva i The North Face´s elitsortiment av traillöparskor, de är både lätta och energigivande, och speciellt tillverkade för ultradistanser. De är mycket hållbara tack vare materialen Kevlar®, polyamid och Matryx® samt de förstärkta tåhättorna. De stickade ovandelarna är ventilerande och stödjande, och häl-till-tå-droppet på 6 mm skapar ett driv framåt in i nästa steg. En gjuten 3-dimensionell hälkappa bidrar till en perfekt passform och reflekterande detaljer ger en ökad synlighet under mörkare förhållanden. Drop: 6 mm. Vikt: 285 gram i US 9 (42).

 • Produktnummer
  1497408
 • Leverantörens produktnummer
  NF0A4T3L
 • Artikelnummer
  149740804-CHLOROPHYLLGRN/MONTERYBLU

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
LÖPLABBETS TIPS FÖR VINTERLÖPNING
Att löpträna på vintern är en fantastisk upplevelse, men det förutsätter att du har rätt utrustning och anpassar dig efer vädret. Jörgen och Linnéa ger sina bästa råd om hur du klarar av vinterlöpningen på bästa sätt.
Vinterlöpning
DUBBA DINA LÖPSKOR
BestGrip dubbar för skor används med fördel för att radikalt förbättra greppet på hala underlag vintertid samt löpning i tuff terräng eller i skog.