Logo Saucony
Saucony
Herr

XODUS ULTRA Löparskor

4.3
(4 recensioner)
-42%
1099 kr
1899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Utmärkt trailsko för varierad terräng och blandat underlag

 • Mellansula i PWRRUN PB som ger mycket stötdämpning och energiåtergivning

 • Extra rymlig och rundad tåbox

 • Yttersula i 4,5 mm djupmönstrad PWRTRAC-gummi ger ett superbt grepp

Xodus Ultra från Saucony är en utmärkt trailsko för varierad terräng och blandat underlag. Mellansulans kärna är tillverkad i det extremt lätta materialet PWRRUN PB som ger mycket stötdämpning och energiåtergivning. En ram i stabiliserande PWRUN omsluter kärnan och gör att skon klarar av riktigt tuff terräng.

Tåboxen är rundad och extra rymlig så att framfoten kan röra sig fritt och obehindrat.

Yttersulan i 4,5 mm djupmönstrad PWRTRAC-gummi ger ett superbt grepp för full kontroll på varierande underlag. Innanför yttersulan har en ROCK PLATE-kolfiberväv integrerats som fördelar trycket och skyddar foten mot vassa stenar och rötter. Skon är även försedd med fäste för damasker, för en bättre löpupplevelse i mer obanad terräng.

Modellen har en trailanpassad FORMFIT-passform som ger en optimal och individuellt omslutande passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan är anatomiskt fotformad för att vagga in foten och ge bättre stöd kring häl och hålfot.

En formbar, slitstark, sömlös och trailanpassad mesh, som kombineras med stabiliserande 3D-struktur runtom mellanfoten, kramar om och ger foten stöd. Ovandelen är dessutom tillverkad av återvunnet material.

Stack height: 32,5 mm i häl, 26,5 mm i framfot. Drop: 6 mm. Vikt: 292 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1518493
 • Leverantörens produktnummer
  2073425
 • Artikelnummer
  151849301-ACID/BLUE RAZ

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.