Logo Salomon
Salomon
Herr

S/LAB PULSAR Löparskor

4.5
(2 recensioner)
1899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • En tävlingssko för snabb stiglöpning

 • Superlätt, exakt och dynamisk

 • Sockliknande passform, ventilerande Matryx®-mesh och en ny strategisk dämpning som ger dig en fjäderlätt känsla

 • Yttersulan i Contagrip® MA känns trygg på våta, torra, hårda eller lösa underlag

S/LAB PULSAR är en tävlingssko som har tagits fram i nära samarbete med den kända ultramarathonlöparen Kilian Jornet och är utrustad med en banbrytande teknologi ifrån Salomons klassiska S/LAB-modeller. När Kilian bad om en sko för snabb stiglöpning antog Salomons produktionsavdelning utmaningen. Resultatet är en superlätt, exakt och dynamisk sko med en sockliknande passform, ventilerande Matryx®-mesh och en ny strategisk dämpning som ger dig en fjäderlätt känsla. Den är utrustad med Salomons lättaste mellansula och en avancerad ovandel som gör att du känner dig lätt som en fjäder. Precis rätt mängd strategisk dämpning gör dig snabb och smidig på stigar utan tekniska hinder och en sockliknande passform med ventilerande Matryx®-mesh förstärkt med aramidfibrer omsluter foten som en handske. Lätt, responsivt skum i en kombination av EVA och olefin (OBC) ger en långvarig dämpning och en fjädrande energiåtergivning. En tät mesh i ovandelen förhindrar att smuts ansamlas mellan foten och fotbädden och den sömlösa konstruktionen ger en jämn, handskliknande passform och känsla. Yttersulan i Contagrip® MA har konstruerats för att passa alla slags underlag. Både geometrin och gummisammansättningen är noga avvägd för att skapa en sko med lång hållbarhet, som känns trygg på våta, torra, hårda eller lösa underlag. En Profeel Film hjälper till att avskärma stenar och skarpa ytor för en bättre komfort och stabilitet. En enkel men effektiv EVA-iläggssula erbjuder utmärkt dämpning och komfort medan starka, minimalistiska Quicklace™-skosnören, som dras åt en enda gång, ger en perfekt passform. Lätta att ta på, lätta att ta av. Stack height: 24.5 mm i häl, 18.5 mm i framfot. Drop: 6 mm. Dubbdjup: 2,5 mm. Vikt: 177 gram i US 9 (42 2/3).

 • Produktnummer
  1512581
 • Leverantörens produktnummer
  L41310800
 • Artikelnummer
  151258101-Vapor Blue/Vapor Blue/White

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.