Logo Salomon
Salomon
Herr

S/LAB PULSAR Löparskor

4.5
(2 recensioner)
1899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • En tävlingssko för snabb stiglöpning

 • Superlätt, exakt och dynamisk

 • Sockliknande passform, ventilerande Matryx®-mesh och en ny strategisk dämpning som ger dig en fjäderlätt känsla

 • Yttersulan i Contagrip® MA känns trygg på våta, torra, hårda eller lösa underlag

S/LAB PULSAR är en tävlingssko som har tagits fram i nära samarbete med den kända ultramarathonlöparen Kilian Jornet och är utrustad med en banbrytande teknologi ifrån Salomons klassiska S/LAB-modeller. När Kilian bad om en sko för snabb stiglöpning antog Salomons produktionsavdelning utmaningen. Resultatet är en superlätt, exakt och dynamisk sko med en sockliknande passform, ventilerande Matryx®-mesh och en ny strategisk dämpning som ger dig en fjäderlätt känsla. Den är utrustad med Salomons lättaste mellansula och en avancerad ovandel som gör att du känner dig lätt som en fjäder. Precis rätt mängd strategisk dämpning gör dig snabb och smidig på stigar utan tekniska hinder och en sockliknande passform med ventilerande Matryx®-mesh förstärkt med aramidfibrer omsluter foten som en handske. Lätt, responsivt skum i en kombination av EVA och olefin (OBC) ger en långvarig dämpning och en fjädrande energiåtergivning. En tät mesh i ovandelen förhindrar att smuts ansamlas mellan foten och fotbädden och den sömlösa konstruktionen ger en jämn, handskliknande passform och känsla. Yttersulan i Contagrip® MA har konstruerats för att passa alla slags underlag. Både geometrin och gummisammansättningen är noga avvägd för att skapa en sko med lång hållbarhet, som känns trygg på våta, torra, hårda eller lösa underlag. En Profeel Film hjälper till att avskärma stenar och skarpa ytor för en bättre komfort och stabilitet. En enkel men effektiv EVA-iläggssula erbjuder utmärkt dämpning och komfort medan starka, minimalistiska Quicklace™-skosnören, som dras åt en enda gång, ger en perfekt passform. Lätta att ta på, lätta att ta av. Stack height: 24.5 mm i häl, 18.5 mm i framfot. Drop: 6 mm. Dubbdjup: 2,5 mm. Vikt: 177 gram i US 9 (42 2/3).

 • Produktnummer
  1512581
 • Leverantörens produktnummer
  L41310800
 • Artikelnummer
  151258101-Vapor Blue/Vapor Blue/White

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
VANLIGA LÖPSKADOR
Många av oss löpare drabbas tyvärr av löpskador. Lika underbart som det är att springa, lika hemskt är det att vara skadad. Här går Anton igenom några av de vanligaste löpskadorna och ger konkreta tips om vad du kan göra om du drabbas av Löparknä, Benhinneinflammation, Hälseneproblem/akillestendinos, Framfotsinsufficiens/nedsjunket främre fotvalv eller Plantar fasciit/Hälsporre.
TIPS OCH TEST
MÖT SÄSONGEN STARKARE
Vill du kombinera löpning och styrketräning? Till skillnad från de flesta sporter är prestationen hos långdistanslöpare begränsad av intag och upptagning av syre. När du springer snabbare ökar ditt syrebehov. Om ditt syrebehov överstiger tillförseln växlar kroppen till anaerob energi. Laktat bildas och löparen blir trött. Ju mer muskelmassa du har, desto mer syre behöver du. Det gör att många löpare undviker styrketräning. Om du tänker så är det dags att tänka om. Löpspecifik styrketräning kan göra dig friskare, starkare, snabbare och förhindra skador. Löpare har ofta obalans mellan musklerna, eftersom samma muskelgrupper alltid används när man springer. Förkortade höftböjare, svaga rumpmuskler och dåligt definierade muskler runt axelleden är typiska för löpare.