Logo New Balance
New Balance Summit Unknown M V2 Löparskor Grön
New Balance Summit Unknown M V2 Löparskor Grön
New Balance Summit Unknown M V2 Löparskor Grön
New Balance Summit Unknown M V2 Löparskor Grön
New Balance
Herr

Summit Unknown M V2 Löparskor

5
(1 recensioner)
New Balance Summit Unknown M V2 Löparskor Grön
-30%
980 kr
REA
1399 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt och bekväm terrängsko

 • Omslutande plöskonstruktionen ger extra support

 • Ovandel utan sömmar och med en hög flexibilitet och andningsförmåga

Ovandelen på Summit Unknown är gjord utan sömmar och har en hög flexibilitet och andningsförmåga. Den ger även ett lättviktigt stöd. Även den omslutande plöskonstruktionen ger extra support inifrån. Längst framme på skon finns ett hårdare skydd så att dina tår skonas från tuff terräng. Mellansulan är gjord i lätta och aggressiva materialet REVlite, vilket är en innovativ skumsammansättning med en god dämpning och respons trots sin låga vikt. Yttersulan är gjord med gummit Hydrohesion, vilket togs fram av New Balance för att ge en god balans mellan klistrigt grepp och hållbarhet. Yttersulan har också upphöjd mönstring i flera riktningar för att ge gott grepp. Under skon finns även New Balance RockStop, vilket är ett flexibelt skyddande lager som skyddar dina fötter från stenig terräng underifrån. Det hjälper även till att fördela stötenergin för att minska tryck på specifika områden. Häl till tå dropp: 10 mm. Vikt: 245 gram i stl. US9 (42,5).

 • Produktnummer
  1486218
 • Leverantörens produktnummer
  MTUNKNY2
 • Artikelnummer
  148621801-GREEN

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.