Logo New Balance
New Balance
Herr

Summit Unknown M V2 Löparskor

5
(1 recensioner)
1399 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-3 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt och bekväm terrängsko

 • Omslutande plöskonstruktionen ger extra support

 • Ovandel utan sömmar och med en hög flexibilitet och andningsförmåga

Ovandelen på Summit Unknown är gjord utan sömmar och har en hög flexibilitet och andningsförmåga. Den ger även ett lättviktigt stöd. Även den omslutande plöskonstruktionen ger extra support inifrån. Längst framme på skon finns ett hårdare skydd så att dina tår skonas från tuff terräng. Mellansulan är gjord i lätta och aggressiva materialet REVlite, vilket är en innovativ skumsammansättning med en god dämpning och respons trots sin låga vikt. Yttersulan är gjord med gummit Hydrohesion, vilket togs fram av New Balance för att ge en god balans mellan klistrigt grepp och hållbarhet. Yttersulan har också upphöjd mönstring i flera riktningar för att ge gott grepp. Under skon finns även New Balance RockStop, vilket är ett flexibelt skyddande lager som skyddar dina fötter från stenig terräng underifrån. Det hjälper även till att fördela stötenergin för att minska tryck på specifika områden. Häl till tå dropp: 10 mm. Vikt: 245 gram i stl. US9 (42,5).

 • Produktnummer
  1486218
 • Leverantörens produktnummer
  MTUNKNY2
 • Artikelnummer
  148621801-GREEN

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
DISTANSSKOGUIDEN 2022
Dina distansskor ska vara basen i din skogarderob, man brukar säga att distansträningen ska utgöra ca 80 % av din totala löpträning, så ca 80 % av passen bör vara med distansskor på fötterna. När man väljer en distanssko så är komforten väldigt viktig, samtidigt vill man inte att skorna ska ”störa” sitt naturliga rörelsemönster. Men viktigast av allt är nog att den är skonsam, distansträningen ska inte slita på kroppen och man vill gärna känna sig fräsch till de lite tuffare passen. Målsättningen med årets distansskoguide är att hjälpa dig att hitta rätt distansko för just DIN löpning.
Distansskor
TEMPUS
Tempus är en ny, spännande modell av löparsko från Saucony som bjuder på låg vikt, maximal stötdämpning och hög stabilitet. En utmärkt distanssko som med sin kombination av egenskaper bidrar till en säker, bekväm och löpglad upplevelse.