Logo New Balance
New Balance
Herr

Summit Unknown M V2 Löparskor

5
(1 recensioner)
-30%
980 kr
REA
1399 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Lätt och bekväm terrängsko

 • Omslutande plöskonstruktionen ger extra support

 • Ovandel utan sömmar och med en hög flexibilitet och andningsförmåga

Ovandelen på Summit Unknown är gjord utan sömmar och har en hög flexibilitet och andningsförmåga. Den ger även ett lättviktigt stöd. Även den omslutande plöskonstruktionen ger extra support inifrån. Längst framme på skon finns ett hårdare skydd så att dina tår skonas från tuff terräng. Mellansulan är gjord i lätta och aggressiva materialet REVlite, vilket är en innovativ skumsammansättning med en god dämpning och respons trots sin låga vikt. Yttersulan är gjord med gummit Hydrohesion, vilket togs fram av New Balance för att ge en god balans mellan klistrigt grepp och hållbarhet. Yttersulan har också upphöjd mönstring i flera riktningar för att ge gott grepp. Under skon finns även New Balance RockStop, vilket är ett flexibelt skyddande lager som skyddar dina fötter från stenig terräng underifrån. Det hjälper även till att fördela stötenergin för att minska tryck på specifika områden. Häl till tå dropp: 10 mm. Vikt: 245 gram i stl. US9 (42,5).

 • Produktnummer
  1486218
 • Leverantörens produktnummer
  MTUNKNY2
 • Artikelnummer
  148621801-GREEN

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.
Distansskor
CTM ULTRA 3
CTM Ultra 3 från Craft är en lätt och väldämpad premiumsko som riktar sig till er som springer långt och ofta. Den har en responsiv mellansula med en aggressiv rocker (rundad form) som driver dig framåt samtidigt som droppet på 10 millimeter och den väl tilltagna dämpningen håller dig fräsch i ben och fötter även långt in på löpturerna.