Logo New Balance
New Balance More Trail V2 Löparskor Grön
New Balance More Trail V2 Löparskor Grön
New Balance More Trail V2 Löparskor Grön
New Balance More Trail V2 Löparskor Grön
New Balance More Trail V2 Löparskor Grön
New Balance
Dam

More Trail V2 Löparskor

5
(2 recensioner)
New Balance More Trail V2 Löparskor Grön
-30%
1260 kr
REA
1799 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Trailsko för utmanande terräng

 • Tjock mellansula som ger mycket dämpning

 • Skyddande ovandel i mesh som andas

 • Robust Vibram® yttersula med en fantastisk greppförmåga

Fresh Foam More Trail i version 2 har utrustats med en tjock mellansula tillverkad av lätt Fresh Foam-material som ger mycket dämpning utan att tynga ned ditt steg. En skyddande ovandel i mesh som andas och en robust Vibram® yttersula gör dig redo för många mils löpning på tuffa underlag som t.ex. leriga och steniga partier eller för passering genom mindre vattendrag/bäckar. Modellen har till denna version fått en tjockare gummiyttersula vilket har gjort det möjligt att skapa 6,5 mm höga förhöjningar i sulan. Detta bidrar till en slitstark yttersula med en fantastisk greppförmåga som har utformats för att hjälpa dig att ta itu med de mest utmanande löpturerna. Ovandelen i mesh har tillverkats av 75 % återvunnen polyester. Drop: 4 mm. Vikt: gram i US 8 (39).

 • Produktnummer
  1502017
 • Leverantörens produktnummer
  WTMORLT2
 • Artikelnummer
  150201701-DEEP SEA HEATHER

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.