Logo inov-8
inov-8 TRAILFLY G 270 V2 LÖPARSKOR Grön
inov-8 TRAILFLY G 270 V2 LÖPARSKOR Grön
inov-8 TRAILFLY G 270 V2 LÖPARSKOR Grön
inov-8 TRAILFLY G 270 V2 LÖPARSKOR Grön
inov-8 TRAILFLY G 270 V2 LÖPARSKOR Grön
inov-8 TRAILFLY G 270 V2 LÖPARSKOR Grön
inov-8
Herr

TRAILFLY G 270 V2 LÖPARSKOR

inov-8 TRAILFLY G 270 V2 LÖPARSKOR Grön
1999 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Smidig terrängsko för ultradistanser

 • 0 mm drop

 • Grafenförstärkt yttersula med fantastiskt grepp

 • Bred passform

Trailfly G 270 V2 är en terrängsko för ultradistanser från Inov-8. Det här är samma modell som tidigare hette Terraultra och är en sko med fantastisk dämpning och bättre grepp än någonsin. Den har lite bredare tåbox och är perfekt för både riktigt långa löpningar och de kortare lugnare träningspassen.

Trailfly G 270 V2 har en mellansula i Powerflow Max vilket ger otrolig dämpning och energiåtergivning. Sulhöjden är hela 12 mm och håller de dämpande egenskaperna över riktigt långa distanser. Ovandelen i slitstark kevlarförstärkt mesh är tillåtande och har mycket komfort. Kevlartrådarna gör att våtvikten är relativt låg och den är förstärkt över tår och andra utsatta ställen för att skydda foten i oländig terräng. 0-droppet gör den naturlig att springa i och underlättar en bra fotisättning.

Yttersulan är gjord av ett grafen-förstärkt gummi med 4 mm djupa dobbar som greppar fantastiskt på alla typer av underlag och är riktigt slitstark. Sammantaget är denna sko för dig som vill ha en snabb och bekväm löpupplevelse på de riktigt långa distanserna.

Stack Height: 12 mm häl, 12mm framfot Drop: 0 mm Vikt: 270 gram i US 9 (42)

 • Produktnummer
  1563593
 • Leverantörens produktnummer
  001065
 • Artikelnummer
  156359301-Green/Black

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.