Logo Asics
Asics
Herr

Fujispeed Löparskor

1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Ovandel i Nexkin-material som är lätt, slitstarkt och hållbart

 • Asymmetriskt snörningssystem för en förbättrad komfort och passform

 • Flexibel och hållbar Pebax-platta ger driv framåt

 • ASICSGRIP™ yttersula i gummi ger ett fantastiskt grepp i i tuff och oländig terräng

Fuji Speed™ är en bekväm, hållbar och funktionell trailsko för längre sträckor ute i naturen.

Den ventilerande ovandelen är extremt lätt och har designats med ett lätt Nexkin-material som är slitstarkt och hållbart. Det nya och innovativa snörningssystemet är asymmetriskt utformat och låter ovandelen stängas helt för en förbättrad komfort och passform. Samtidigt som snörningssystemet skapar en stödjande passform så minskas även trycket mot toppen av foten.

Fuji Speed™ har berikats med en Pebax-platta som är flexibel och hållbar för traillöpning. Pebax-plattan hjälper till att styra din energi framåt samtidigt som du upplever en rappare känsla under fötterna. En GUIDESOLE™-teknologi hjälper till att spara på energi genom att minska fotledsböjningen. Tillsammans med FLYTEFOAM™-dämpningen gör dessa teknologier dig redo för riktigt snabba trailrundor i varierande terräng.

ASICSGRIP™ yttersulan i gummi ger ett fantastiskt grepp i i tuff och oländig terräng utan att för den delen kompromissa med hållbarheten.

Stack height: 24mm i häl,19 mm i framfot. Drop: 5 mm. Vikt: 234 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1546596
 • Leverantörens produktnummer
  1011B330
 • Artikelnummer
  154659601-BLACK/CHERRY TOMATO

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.
Distansskor
CTM ULTRA 3
CTM Ultra 3 från Craft är en lätt och väldämpad premiumsko som riktar sig till er som springer långt och ofta. Den har en responsiv mellansula med en aggressiv rocker (rundad form) som driver dig framåt samtidigt som droppet på 10 millimeter och den väl tilltagna dämpningen håller dig fräsch i ben och fötter även långt in på löpturerna.