Logo Asics
Asics Fujispeed Löparskor Svart
Asics Fujispeed Löparskor Svart
Asics Fujispeed Löparskor Svart
Asics Fujispeed Löparskor Svart
Asics Fujispeed Löparskor Svart
Asics
Herr

Fujispeed Löparskor

Asics Fujispeed Löparskor Svart
1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Ovandel i Nexkin-material som är lätt, slitstarkt och hållbart

 • Asymmetriskt snörningssystem för en förbättrad komfort och passform

 • Flexibel och hållbar Pebax-platta ger driv framåt

 • ASICSGRIP™ yttersula i gummi ger ett fantastiskt grepp i i tuff och oländig terräng

Fuji Speed™ är en bekväm, hållbar och funktionell trailsko för längre sträckor ute i naturen.

Den ventilerande ovandelen är extremt lätt och har designats med ett lätt Nexkin-material som är slitstarkt och hållbart. Det nya och innovativa snörningssystemet är asymmetriskt utformat och låter ovandelen stängas helt för en förbättrad komfort och passform. Samtidigt som snörningssystemet skapar en stödjande passform så minskas även trycket mot toppen av foten.

Fuji Speed™ har berikats med en Pebax-platta som är flexibel och hållbar för traillöpning. Pebax-plattan hjälper till att styra din energi framåt samtidigt som du upplever en rappare känsla under fötterna. En GUIDESOLE™-teknologi hjälper till att spara på energi genom att minska fotledsböjningen. Tillsammans med FLYTEFOAM™-dämpningen gör dessa teknologier dig redo för riktigt snabba trailrundor i varierande terräng.

ASICSGRIP™ yttersulan i gummi ger ett fantastiskt grepp i i tuff och oländig terräng utan att för den delen kompromissa med hållbarheten.

Stack height: 24mm i häl,19 mm i framfot. Drop: 5 mm. Vikt: 234 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1546596
 • Leverantörens produktnummer
  1011B330
 • Artikelnummer
  154659601-BLACK/CHERRY TOMATO

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.