Logo Asics
Asics
Herr

Fuji Lite 3 Löparskor

5
(1 recensioner)
-33%
-33%
999 kr
REA
1499 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Ventilerande ovandel tillverkad av stor del återvunnet material

 • Dämpande FLYTEFOAM™-(ECO)mellansula

 • ASICSGRIP™-yttersula ger bra grepp på olika underlag

 • Design inspirerad av ädelcypressen på Japans kända berg Mount Fuji

Fuji Lite 3 är precis som föregångaren en lätt och välbalanserad trailsko som har utformats på ett hållbart sätt. Designen av Fuji Lite har inspirerats av den japanska ädelcypressen, som har sitt ursprung från berget Fuji och som ska hjälpa dig att fokusera på vägen framåt. Skon har en lätt ovandel i ventilerande mesh, som är tillverkad med än större procent återvunna material( 63%mot 30% på version 2). Även den slitstarka FLYTEFOAM™(ECO)-mellansulan har utvecklats med återvunna material. Skummet ger en lättviktig stötdämpning och en effektiv energiåtergivning som hjälper till att driva dig framåt. Snörningen ger en optimal passform, och skosnörena kan också stoppas in i skorna för att undvika att de knyts upp eller fastnar i något under löprundan. ASICSGRIP™-yttersulan har utformats för att ge bra grepp på både torra och våta underlag vilket gör Fuji Lite 3 till en terrängsko för dig som vill kunna variera dina trail-rundor och springa under olika typer av förhållanden. Midsole height 18 mm häl, 14 mm framfot. Drop: 4 mm. Vikt: 255 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1528028
 • Leverantörens produktnummer
  1011B467
 • Artikelnummer
  152802801-MANTLEGREEN/CHERRY TOMATO

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.