Logo Asics
Asics Fuji Lite 3 Löparskor Flerfärgad
Asics Fuji Lite 3 Löparskor Flerfärgad
Asics Fuji Lite 3 Löparskor Flerfärgad
Asics Fuji Lite 3 Löparskor Flerfärgad
Asics Fuji Lite 3 Löparskor Flerfärgad
Asics
Dam

Fuji Lite 3 Löparskor

5
(2 recensioner)
Asics Fuji Lite 3 Löparskor Blå
-33%
Asics Fuji Lite 3 Löparskor Flerfärgad
-33%
999 kr
REA
1499 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Ventilerande ovandel tillverkad av stor del återvunnet material

 • Dämpande FLYTEFOAM™-(ECO)mellansula

 • ASICSGRIP™-yttersula ger bra grepp på olika underlag

 • Design inspirerad av ädelcypressen på Japans kända berg Mount Fuji

Fuji Lite 3 är precis som föregångaren en lätt och välbalanserad trailsko som har utformats på ett hållbart sätt. Designen av Fuji Lite har inspirerats av den japanska ädelcypressen, som har sitt ursprung från berget Fuji och som ska hjälpa dig att fokusera på vägen framåt. Skon har en lätt ovandel i ventilerande mesh, som är tillverkad med än större procent återvunna material( 63%mot 30% på version 2). Även den slitstarka FLYTEFOAM™(ECO)-mellansulan har utvecklats med återvunna material. Skummet ger en lättviktig stötdämpning och en effektiv energiåtergivning som hjälper till att driva dig framåt. Snörningen ger en optimal passform, och skosnörena kan också stoppas in i skorna för att undvika att de knyts upp eller fastnar i något under löprundan. ASICSGRIP™-yttersulan har utformats för att ge bra grepp på både torra och våta underlag vilket gör Fuji Lite 3 till en terrängsko för dig som vill kunna variera dina trail-rundor och springa under olika typer av förhållanden. Midsole height 16 mm häl, 12 mm framfot. Drop: 4 mm. Vikt: 205 gram i US 8 (39,5).

 • Produktnummer
  1528036
 • Leverantörens produktnummer
  1012B294
 • Artikelnummer
  152803601-NIGHT SHADE/NOVA ORANGE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Tempo & tävling
FAST-R NITRO ELITE 2
Fast R Nitro Elite 2 är Pumas nya heta tävlingssko för de dagar du vill prestera på topp. De passar på tävlingar på allt från 5 km upp till Marathon. Skon har det uppdaterade Nitrofoam Elite-skummet i mellansulan som tillsammans med en specialdesignad kolfiberplatta, PWRPLATE, ger ett otroligt driv och en energiåtergivning som hjälper dig till nya personbästa. Tester har visat att den här skon ger hela 46 % mer energiåtergivning och 1,3 % bättre löpekonomi jämfört med första versionen.
Tempo & tävling
REBELLION FLASH 2
Rebellion Flash 2 är en riktigt snabb träningssko från Mizuno som passar för tempo och intervallpassen eller när du bara vill känna dig riktigt lätt och snabb. Den har inspirerats av Mizunos toppmodell för tävlingar Rebellion Pro och ger en liknande upplevelse men mer anpassad för träning.