Logo Saucony
Saucony ENDORPHIN PRO 3 Löparskor Rosa
Saucony ENDORPHIN PRO 3 Löparskor Rosa
Saucony ENDORPHIN PRO 3 Löparskor Rosa
Saucony ENDORPHIN PRO 3 Löparskor Rosa
Saucony ENDORPHIN PRO 3 Löparskor Rosa
Saucony
Herr

ENDORPHIN PRO 3 Löparskor

5
(4 recensioner)
Saucony ENDORPHIN PRO 3 Löparskor Vit
Saucony ENDORPHIN PRO 3 Löparskor Vit
Saucony ENDORPHIN PRO 3 Löparskor Rosa
Saucony ENDORPHIN PRO 3 Löparskor
Saucony ENDORPHIN PRO 3 Löparskor Röd
2899 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Löpglad tävlingssko för energifylld löpning

 • Mer PWRRUN PB gör att skon känns otroligt studsig

 • S-formad kolfiberplatta med aggressiv geometri för ett explosivare frånskjut

 • Racinganpassad ovandel som är extremt tunn och luftig

Endorphin Pro 3 – Saucony's absoluta toppmodell när vi pratar tävlingsskor över längre distanser. En sko som andas fart och hög energi. I en version som är riktigt löpglad och som med sina teknologiska egenskaper bjuder på härligt energifylld löpning och gott om schvung.

Till version 3 så har flera fina uppdateringar skett. Mellansulan har byggts på med ännu mera PWRRUN PB vilket gör att modellens stack height nu är 4 mm högre. En förändring som har lett till att skon känns otroligt studsig. Dessutom så har både den främre och bakre delen av mellansulan breddats vilket har lett till att modellen har fått ännu mer PWRRUN PB och en förbättrad stabilitet. Integrerat i mellansulan finns den S-formade kolfiberplattan som har fått en mer aggressiv geometri. Denna uppdatering bidrar till ett explosivare frånskjut som gör att du vinner mer mark under fötterna den tid som du är i luften.

Om vi förflyttar fokus till ovandelen så har denna utvecklats och blivit mer racinganpassad. Den är nu extremt tunn och luftig och detsamma gäller för plösen, som i främst viktbesparande syfte, har skurits ur med tre större hål. Hälkappan är också minimalistisk utifrån viktbesparingssyfte men ändå förhållandevis mjuk och följsam för en behaglig och greppsäker känsla. Endorphin Pro 3 har också blivit rymligare över framfoten jämfört med föregående version.

Till sist så är yttersulans uppdatering väl värd att uppmärksamma. Den är nu mer heltäckande och något mer mönstrad vilket främjar ett bättre grepp och en slitstyrka som är ”ett strå vassare” jämfört med den som finns hos många andra tävlingsskor inom samma segment. På version 3 så har också kolfiberplattan synliggjorts underifrån genom att mellansulan har skurits ur i hål- och framfot för att ytterligare spara in på överflödig vikt.

Stack height: 39,5 i häl, 31,5 mm i framfot. Drop: 8 mm. Vikt: 206 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1544832
 • Leverantörens produktnummer
  2075540
 • Artikelnummer
  154483201-PROSPECT QUARTZ

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.