Logo Salomon
Salomon
Herr, Dam

SHOES PHANTASM FOR CIELE Löparskor

1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-3 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Coolt designad temposko

 • Energy Blade™ ger en snabb tå-off och en kraftfull framåtdrivning

 • EnergySurge™-skum och en R.Camber™-teknologi (Rocker-geometri) ger en mjuk, snabb och energiåtergivande övergång

 • Lätt Matryx® micro-mesh ovandel som ventilerar väl

PHANTASM är en coolt designad temposko som har utformats genom ett roligt, snabbt och dynamiskt samarbete mellan Salomon och Ciele Athletics. Ciele Athletics stil och energi i kombination med Salomons senaste teknologi ger både designmässigt och till sin utformning en fartfylld sko som effektivt vill driva dig framåt. Färgställningen är knuten till Ciele Athletics första färgmönster som introducerades 2014. Röda stenar är en viktig del av deras historia och är därför en design som nu kommer igen på Phantasm. Gepardtrycket ska i sin tur symbolisera och uppmuntra till löpning i högre tempo.

Modellen är utrustad med Energy Blade™ för en snabb tå-off och en kraftfull framåtdrivning. Energy Blade™-plattan består utav polyamid och 33 % glas fiber. Ett lätt EnergySurge™-skum och en R.Camber™-teknologi (Rocker-geometri) ger en mjuk, snabb och energiåtergivande övergång.

En lätt Matryx® micro-mesh i ovandelen ventilerar väl och omsluter foten omsorgsfullt för en säker passform och komfort. Contagrip® FA Friction Adhesion är en vägspecifik yttersula, gjord för att kunna springa snabbt med, med full kontroll, på både våta och torra vägar.

Stack height: 34,7 mm i häl, 24,7 mm i framfot. Drop: 9 mm. Vikt: 244 gram i US 9 (42 2/3).

 • Produktnummer
  1538116
 • Leverantörens produktnummer
  L41716600
 • Artikelnummer
  153811601-Nimbus Cloud/Fiery Coral/White

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Ingen springer som du
VICTOR URQUHART SMÅNGS
Victor Urquhart Smångs har på kort tid närmat sig Sverigeeliten på främst 10km. Vi möter honom vid Djurgårdsbrunnskanalen - ett ställe där han avverkat många intervallpass. På meritlistan finns en 10:e plats på årets SM-milen. I höst kommer han göra en premiärsatsning på halvmaran där han hoppas komma högt upp i årets Sverigestatistik.
Ingen springer som du
CAROLINA WIKSTRÖM
Carolina är idag en av Sveriges främsta maratonlöpare med sikte mot OS Paris 2024 som sitt stora mål. I sommar väntar dock först ett VM i USA. Hon har haft snabb utveckling från att vara motionärslöpare 2018 till att bli olympier 2021. Idag kombinerar hon sin satsning med att arbeta som AT läkare.