Logo Puma
Puma
Herr

Deviate Nitro Elite Racer Fireglow Löparskor

2399 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • NITRO ELITE FOAM-teknologi ger en överlägsen dämpning

 • Kolfiberplattan INNOPLATE ger en maximal energiöverföring som kraftfullt driver dig framåt

 • Yttersula i PUMAGRIP LT, en lätt men hållbar gummiblandning med hög greppförmåga

 • Sömlös ovandel i lätt mono-mesh-material

Få upp farten med dessa lätta tävlings-/temposkor ifrån Puma. Deviate Nitro Elite Racer har utrustats med otaliga prestationsdrivande funktioner för att ge dig förutsättningar att kunna springa riktigt snabbt.

PUMAs extremt lätta, PEBAX-baserade NITRO ELITE FOAM-teknologi ger en överlägsen dämpning och genererar samtidigt mycket energi tillbaka för ett effektivare frånskjut. Kolfiberplattan INNOPLATE ger en maximal energiöverföring som kraftfullt driver dig framåt i varje steg. Den styva kolfiberplattan har placerats i mitten utav mellansulan vilket bidrar till en mjuk och behaglig känsla för foten under din löpning.

Den extremt lätta yttersulan består utav PUMAGRIP LT, en lätt men hållbar gummiblandning med hög greppförmåga som skapar förutsättningar för lätt och snabb löpning.

Den sömlösa ovandelen är tillverkad i ett lätt mono-mesh-material som reducerar vikten maximalt och som ventilerar foten väl under löpningen. Ett stabilitetshöjande hälstycke i kombination med ovandelens konstruktion bidrar till en säker och nära passform som ger dig trygghet att våga springa på, även genom de delar av dina tränings-/tävlingsrundor där snävare kurvor förekommer.

Stack height: 36 mm i häl, 28 mm i framfot. Drop: 8 mm. Vikt: 208 gram i US 9 (42).

 • Produktnummer
  1546158
 • Leverantörens produktnummer
  377602
 • Artikelnummer
  154615801-Sun Stream-Sunset Glow

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.
Distansskor
CTM ULTRA 3
CTM Ultra 3 från Craft är en lätt och väldämpad premiumsko som riktar sig till er som springer långt och ofta. Den har en responsiv mellansula med en aggressiv rocker (rundad form) som driver dig framåt samtidigt som droppet på 10 millimeter och den väl tilltagna dämpningen håller dig fräsch i ben och fötter även långt in på löpturerna.