Logo ON
ON
Dam

Cloudboom White/Black W Löparskor

-50%
1100 kr
REA
2199 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Perfekt tävlingssko för asfaltsslopp över längre distanser

 • Dubbla rader CloudTec®-dämpning

 • Cloudboom Speedboard® för en ökad effektivitet och ett explosivare löpsteg

 • Rundad sul-konstruktion för ett mer rullande och framåtdrivande löpsteg

Cloudboom är en temposko som passar utmärkt för längre asfaltslopp såsom tävlingar på distanser ifrån 10 km upp till ett Marathon. Skon kan med fördel även användas vid kvalitetspass såsom intervaller över längre distanser. On, som har sitt ursprung ifrån Schweiz, har med input ifrån elitlöpare försökt att skapa den perfekta Marathon-skon. Med detta målet i sikte, har Cloudboom konstruerats med dubbla rader CloudTec®-dämpning, för en optimal och anpassningsbar passform och en responsiv komfort. I mellan raderna av CloudTec®-teknologi är skon försedd med en Cloudboom Speedboard® som har tillverkats utav karbonfiber och TPE. Karbonplattan bidrar till en ökad effektivitet och ett explosivare löpsteg. I tillägg till karbonplattan ger den rundade sul-konstruktionen ett mer rullande och framåtdrivande löpsteg som per automatik främjar en högre löphastighet. En yttersula med en ny gummiblandning och ett uppdaterat sulmönster ger ett förbättrat grepp emot underlaget, så även vid våta förhållanden. Modellens ovandel är tillverkad av ett extremt lätt mesh-material med en mycket god ventilationsförmåga. Förstärkta partier i ovandelens framfot håller foten på plats vid snabba kurvtagningar och riktningsförändringar och ger även ett skönt stöd i slutet utav loppet då fötterna oftast är trötta. Drop: 9 mm. Vikt: 189 gram i US 7 (38).

 • Produktnummer
  1484780
 • Leverantörens produktnummer
  37.99639
 • Artikelnummer
  148478001-White/Black

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.
Distansskor
CTM ULTRA 3
CTM Ultra 3 från Craft är en lätt och väldämpad premiumsko som riktar sig till er som springer långt och ofta. Den har en responsiv mellansula med en aggressiv rocker (rundad form) som driver dig framåt samtidigt som droppet på 10 millimeter och den väl tilltagna dämpningen håller dig fräsch i ben och fötter även långt in på löpturerna.