Logo ON
ON
Dam

Cloudboom Echo Löparskor

2699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1503732
 • Leverantörens produktnummer
  57.98994
 • Artikelnummer
  150373201-White | Black

Nya Cloudboom Echo är temposkon som passar perfekt för de längre asfaltsloppen, t.ex. tävlingar på distanser ifrån 10 km upp till Marathon. Med input ifrån elitlöpare har On försökt att skapa den perfekta Marathon-skon. Med detta målet i sikte har Cloudboom Echo konstruerats med dubbla rader CloudTec® i Helion® superfoam från mellanfot till häl, för en optimal och anpassningsbar passform och en responsiv komfort. I mellan raderna av CloudTec®-teknologi är skon försedd med en Cloudboom Speedboard® som har tillverkats utav kolfiber och TPE. Kolfiberplattan har på Echo-versionen av Cloudboom utformats med en kraftigare Rocker-geometri för att kunna bidra till ett explosivare och kraftfullare löpsteg med ett maximalt framåtdriv. I tillägg till kolfiberplattan ger den rundade sul-konstruktionen i sig ett mer rullande och framåtdrivande löpsteg som per automatik främjar en högre löphastighet. En förbättrad lättvikts-dämpning under framfoten ger en hög komfort utan extra vikt vilket är extra välkommet under ett maratonlopp. Yttersulan är tillverkad med en speciell gummiblandning och ett sulmönster som ger ökad markkontakt. Detta för att ge ett effektivt grepp på både torra och våta underlag. Modellens ovandel är tillverkad av ett extremt lätt mesh-material med en mycket god ventilationsförmåga. Förstärkta partier i ovandelen håller foten på plats vid snabba kurvtagningar och riktningsförändringar och ger även ett skönt stöd i slutet utav loppet då fötterna oftast är trötta. Ovandelen är tillverkad utav 100 % återvunnen polyester. Drop: 9 mm. Vikt: gram i US 8 (39).

 • Dubbla rader CloudTec® i Helion® superfoam från mellanfot till häl, för en optimal och anpassningsbar passform och en responsiv komfort

 • Kolfiberplatta med en kraftigare Rocker-geometri för ett explosivare och kraftfullare löpsteg med ett maximalt framåtdriv

 • Förbättrad lättvikts-dämpning under framfoten som ger en hög komfort utan extra vikt

 • Ovandel i ett extremt lätt mesh-material med mycket god ventilationsförmåga, tillverkad av 100 % återvunnen polyester

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.