Logo Nike
Nike
Dam

Nike Zoom Fly 4 Löparskor

1799 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1513441
 • Leverantörens produktnummer
  CT2401-700
 • Artikelnummer
  151344102-BARELY VOLT/BLACK-DYNAMIC TURQ-VOLT

Nike Zoom Fly 4 är en snabb och slitstark kolfibersko anpassad för träning och tävling på väg. Modellen bidrar till en något mindre aggressiv löpning jämfört med t.ex. Vaporfly vilket gör den lämplig för både träning och tävling. Zoom Fly 4 är i grunden väldigt lik Zoom Fly 3 med dess kolfiberplatta som ligger inbäddad i en React Foam-mellansula i fullängd. React Foam-materialet är något tätare jämfört med det Zoom X skum som oftast finns i NIkes mer renodlade tävlingsskor, men skummet bidrar trots detta till en utmärkt dämpning och energiåtergivning samt utöver det till en bättre hållbarhet. Till Zoom Fly 4 har ovandelen uppdaterats och har nu en mjuk och välventilerad mesh samt en Flyknit-hälkappa som tillsammans med snörsystemet håller foten säkert på plats. Den stretchiga hälkappan med extra vaddering ger en strumpliknande passform för en stabil och säker passform samtidigt som den avlastar och ger ett minskat tryck mot hälsenan. Fyra enskilda delar av väv har flätats samman med skosnörena vilket ger ett skönt stöd i mellanfoten. När du snörar på dig skon blir den helt enkelt tajtare och ger foten stabilitet. En gummiyttersula ger ett säkert grepp ute på vägarna. Stack height: Drop: 8 mm. Vikt: gram i US 8 (39).

 • Snabb och slitstark kolfibersko

 • För träning och tävling på väg

 • Utmärkt dämpning och energiåtergivning

 • Mjuk och välventilerad meshovandel samt en Flyknit-hälkappa som tillsammans med snörsystemet håller foten säkert på plats

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.