Logo Nike
 • Nike Nike Air Zoom Alphafly Next% M Löparskor WHITE/FLASH CRIMSON-JADE AURA
 • Nike Nike Air Zoom Alphafly Next% M Löparskor WHITE/FLASH CRIMSON-JADE AURA
 • Nike Nike Air Zoom Alphafly Next% M Löparskor WHITE/FLASH CRIMSON-JADE AURA
 • Nike Nike Air Zoom Alphafly Next% M Löparskor WHITE/FLASH CRIMSON-JADE AURA
 • Nike Nike Air Zoom Alphafly Next% M Löparskor WHITE/FLASH CRIMSON-JADE AURA

Nike Air Zoom Alphafly Next% M Löparskor

 • Nike
 • Herr
 • Vit
Visa storlekar som:
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Varubrev eller Postens ombud - 39 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 1-3 dagar.
Hemleverans - 79 kr
Ditt paket levereras till fakturaadressen som fylls i vid betalning. Leveranstidslöfte: 2-6 dagar.
Hämtas i LÖPLABBET-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-4 dagar. Miljövänligaste transporten.

OBS! Då vi har extremt hög efterfrågan på den här produkten så tillåts endast köp av 2 par per kund.När Eliud Kipchoge 2019 sprang ett maraton på 1:59:40 gjorde han det i en prototyp av Nike Air Zoom Alphafly NEXT%. Nu är skon som han bar den där kyliga oktobermorgonen i Wien tillgänglig för dig. En otroligt lätt och responsiv sko byggd för att använda på tävlingsdagen när du vill slå personligt rekord på asfaltslopp och marathon. Alphafly Next% är tillverkad med en helt ny teknologi och innovation där två stycken strömlinjeformade Nike Zoom Air-enheter i framfoten och extra Nike Zoom X skum i häldelen ger den bästa möjliga energiåtergivningen. En kolfiberplatta i fullängd bidrar till ett "snärtigt" och framåtdrivande löpsteg. Till ovandelen har en helt ny teknologi använts som Nike har valt att kalla Atomic Knit. Den nya tekniken innebär att FlyKnit-tyg har ångats och töjts ut för att göra ovandelen lätt med en strömlinjeformad passform. Teknologin har även medfört att ovandelen har fått en utmärkt ventilationsförmåga samtidigt som absorptionen av vatten vid våtare förhållanden blir minimal. Yttersulan har utvecklats med hjälp av insamlad data ifrån hundratals löpare. Genom denna datainsamling har Nike lyckats tillverka ett sulmönster som genererar en maximal dragkraft emot underlaget. Drop: 4 mm (höjd i framfot: 35 mm, höjd i häldel: 39 mm). Vikt: 210 gram i US 8,5 (42).

 • En otroligt lätt och responsiv sko byggd för att använda på tävlingsdagen

 • Energiåtergivning i toppklass

 • Kolfiberplatta i fullängd bidrar till ett "snärtigt" och framåtdrivande löpsteg

 • Ovandel med en utmärkt ventilationsförmåga

Allmänt
Vikt210 g
LästNormal
Drop3-4
DämpningMedel
StabilitetMedium
Relaterade produkter
Relaterade produktguider
Tempo & tävling
TEMPOSKOGUIDE
I år har vi valt att fokusera på skor med kolfiberplatta och energiåtergivande mellansula i vår Temposkoguide. Det har hänt otroligt mycket med produktutvecklingen av löparskor de senaste åren, många kallar det för en sko-revolution. Det finns också skepticism och kritik mot de nya typerna av skor, vissa tycker de ska förbjudas, rekord ska strykas och att det är fusk. Nu finns det även regler för vilka skor man får tävla i.
Tempo & tävling
AIR ZOOM ALPHAFLY NEXT%
När Eliud Kipchoge 2019 sprang ett maraton på 1:59:40 gjorde han det i en prototyp av Nike Air Zoom Alphafly NEXT%. Nu är skon som han bar den där kyliga oktobermorgonen i Wien tillgänglig för dig. En otroligt lätt och responsiv sko byggd använda på tävlingsdagen när du vill slå personligt rekord på asfaltslopp och marathon .