Logo New Balance
New Balance Fuelcell TC Löparskor Rosa
New Balance Fuelcell TC Löparskor Rosa
New Balance Fuelcell TC Löparskor Rosa
New Balance Fuelcell TC Löparskor Rosa
New Balance Fuelcell TC Löparskor Rosa
New Balance
Dam

Fuelcell TC Löparskor

5
(1 recensioner)
New Balance Fuelcell TC Löparskor Rosa
-70%
660 kr
REA
2199 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Perfekt för både träning och tävling

 • Framåtdrivande kolfiberplatta

 • Mjuk och elastisk ”Fuelcell” mellansula

 • Slitstark yttersula i fast gummi

Fuelcell TC är en löparsko för både träning och tävling, på längre distanser upp till marathon, precis som förkortningen TC ( training/ competition) antyder. Kombinationen av en framåtdrivande kolfiberplatta tillsammans med en mjuk och elastisk ”Fuelcell”- mellansula ger komfort utan att kompromissa med prestandan. För att skydda den mjuka mellansulan och ge god hållbarhet har FuelCell TC en slitstark yttersula i fast gummi under framfoten. Ovandelen är tillverkad i en tunn syntet-mesh som både håller foten bra på plats och har bra ventilation för bästa komfort. Den lite rymligare framfoten ger tårna gott om plats. Tunn plös och en traditionell snörning gör det lätt att få skon att sitta bra runt foten. Hälkappan är mjuk för att vara skonsam mot ömma hälben men ger ändå ett gott stöd. Bakkanten på hälkappan är lätt vinklad bakåt för att inte ge tryck på hälsenan och det gör det också lättare att komma i och ur skon. Stack height: 36 mmi häl, 26 mm i framfot. Drop: 10 mm. Vikt: 207 gram i US 8 (39).

 • Produktnummer
  1517766
 • Leverantörens produktnummer
  WRCXVC1
 • Artikelnummer
  151776601-VIVID CORAL

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.