Logo New Balance
New Balance Fuelcell TC Löparskor Blå
New Balance Fuelcell TC Löparskor Blå
New Balance Fuelcell TC Löparskor Blå
New Balance Fuelcell TC Löparskor Blå
New Balance Fuelcell TC Löparskor Blå
New Balance
Dam

Fuelcell TC Löparskor

New Balance Fuelcell TC Löparskor Rosa
-30%
New Balance Fuelcell TC Löparskor Blå
-30%
1540 kr
REA
2199 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Perfekt för både träning och tävling

 • Framåtdrivande kolfiberplatta

 • Mjuk och elastisk ”Fuelcell” mellansula

 • Slitstark yttersula i fast gummi

Fuelcell TC är en löparsko för både träning och tävling på längre distanser upp till marathon, precis som förkortningen TC ( training/ competition) antyder. Kombinationen av en framåtdrivande kolfiberplatta och en mjuk och elastisk ”Fuelcell”-mellansula ger en behaglig komfort utan att kompromissa med prestandan. För att skydda den mjuka mellansulan och ge bra slitstyrka har FuelCell TC en slitstark yttersula i fast gummi under framfoten. Ovandelen är tillverkad i en tunn syntet-mesh som både håller foten bra på plats och som ger en god ventilation för bästa komfort. Den lite rymligare framfoten ger tårna bra med plats. En tunn plös och en traditionell snörning gör det lätt att få skon att sitta bra runt foten. Hälkappan är mjuk för att vara skonsam mot ömma hälben men ger ändå ett bra stöd. Bakkanten på hälkappan är lätt vinklad bakåt för att inte ge tryck mot hälsenan och det gör också att det blir lättare att komma i och ur skon. Stack height: 36 mm i häl, 26 mm i framfot. Drop: 10 mm. Vikt: 207 gram i US 8 (39).

 • Produktnummer
  1514842
 • Leverantörens produktnummer
  WRCXCP
 • Artikelnummer
  151484201-BLUE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Terrängskor
TERRÄNGSKOGUIDEN 2023
Terrängskor eller trailskor som många säger är anpassade för att klara löpning i tuffare miljöer, de har ofta tåligare ovandel och grövre mönstrad sula än vanliga distansskor. Det finns terrängskor för alla löpares smaker, traditionellt har terrängskor en lägre profil för att öka känslan för underlaget och för att undvika vrickningar, men i dag finns det även väldämpade skor för trailrunning som även fungerar för mer tekniskt krävande terräng. Vi har testat åtta av de vi tycker mest intressanta modellerna 2023.
Terrängskor
S/LAB GENESIS
S/LAB GENESIS är tävlingsskon för dig som hellre springer för upplevelsen och äventyret än för att jaga personliga rekord. En terrängsko som med dess utmärkta egenskaper bidrar till en löpglad, trygg och bekväm löpupplevelse i alla typer av terräng.