Logo New Balance
New Balance
Dam

Fuelcell Racer Elite V2 Löparskor

-30%
1890 kr
REA
2699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Perfekt racingsko

 • Svängd kolfiberplatta i full längd som bidrar till ett snärtigare steg och ett effektivare framåtdriv

 • Energiåtergivande skum som ger en otroligt mjuk och fjädrande känsla

 • Rymligare tåbox

New Balance FuelCell RC Elite i version 2 är en perfekt racingsko för tävlingsdistanser från 10 km upp till halv- och helmarathon. Kolfiberplattan i full längd har till denna version uppdaterats och blivit mer svängd, vilket bidrar ytterligare till ett snärtigare steg och ett effektivare framåtdriv. FuelCell-mellansulan, som är den mest avancerade från New Balance, har till denna version fått mer energiåtergivande skum som ger en otroligt mjuk och fjädrande känsla. En ny, mjukt stickad ovandel som är mycket lätt, ger en alldeles utmärkt ventilation och omsluter foten skönt. Tåboxen har, jämfört med version 1, blivit rymligare för att ge extra utrymme åt framfoten att kunna expandera på under själva stödfasen. Modellen har även fått en uppdaterad yttersula i gummi som ger stor dragkraft mot underlaget och en bättre hållbarhet. Delar av yttersulan har eliminerats för att reducera vikten på skon. I mellanfoten har även en del utav mellansulan skurits ur för att synliggöra den inbäddade kolfiberplattan. Stack height: 39 mm i häl, 31 mm i framfot. Drop: 8 mm. Vikt: 191 gram i US 8 (39).

 • Produktnummer
  1506652
 • Leverantörens produktnummer
  WRCELVB2
 • Artikelnummer
  150665201-PURPLE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.