Logo New Balance
New Balance Fuelcell Racer Elite V2 Löparskor Lila
New Balance Fuelcell Racer Elite V2 Löparskor Lila
New Balance Fuelcell Racer Elite V2 Löparskor Lila
New Balance Fuelcell Racer Elite V2 Löparskor Lila
New Balance Fuelcell Racer Elite V2 Löparskor Lila
New Balance
Dam

Fuelcell Racer Elite V2 Löparskor

New Balance Fuelcell Racer Elite V2 Löparskor Lila
-70%
810 kr
REA
2699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Perfekt racingsko

 • Svängd kolfiberplatta i full längd som bidrar till ett snärtigare steg och ett effektivare framåtdriv

 • Energiåtergivande skum som ger en otroligt mjuk och fjädrande känsla

 • Rymligare tåbox

New Balance FuelCell RC Elite i version 2 är en perfekt racingsko för tävlingsdistanser från 10 km upp till halv- och helmarathon. Kolfiberplattan i full längd har till denna version uppdaterats och blivit mer svängd, vilket bidrar ytterligare till ett snärtigare steg och ett effektivare framåtdriv. FuelCell-mellansulan, som är den mest avancerade från New Balance, har till denna version fått mer energiåtergivande skum som ger en otroligt mjuk och fjädrande känsla. En ny, mjukt stickad ovandel som är mycket lätt, ger en alldeles utmärkt ventilation och omsluter foten skönt. Tåboxen har, jämfört med version 1, blivit rymligare för att ge extra utrymme åt framfoten att kunna expandera på under själva stödfasen. Modellen har även fått en uppdaterad yttersula i gummi som ger stor dragkraft mot underlaget och en bättre hållbarhet. Delar av yttersulan har eliminerats för att reducera vikten på skon. I mellanfoten har även en del utav mellansulan skurits ur för att synliggöra den inbäddade kolfiberplattan. Stack height: 39 mm i häl, 31 mm i framfot. Drop: 8 mm. Vikt: 191 gram i US 8 (39).

 • Produktnummer
  1506652
 • Leverantörens produktnummer
  WRCELVB2
 • Artikelnummer
  150665201-PURPLE

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.