Logo New Balance
New Balance
Herr

Fuelcell Racer Elite V1 Löparskor

2699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1506649
 • Leverantörens produktnummer
  MRCELWB
 • Artikelnummer
  150664901-WHITE

New Balance FuelCell RC Elite är en racersko som passar perfekt för de längre tävlingsdistanserna såsom halv- och helmarathon. Modellen har en Dynaride-yttersula som är otroligt lätt samtidigt som den ger ett säkert och pålitligt grepp under hela loppet. Den är är tillverkad i ett gummi-material som inger en klibbig känsla som avsevärt förbättrar greppet på väg. Tekniken som har använts till framtagandet av denna yttersula är inspirerad ifrån den japanska traditionen av lätta maraton-skor. Den hela kolfiberplattan i full längd ger ett snärtigt steg med ett effektivt framdriv och FuelCell-mellansulan, som är den mest avancerade av dem alla, bidrar till en otrolig energiåtergivning. Den strömlinjeformade, lätta ovandelen sluter om foten på ett bekvämt sätt och Tracefiber, det vill säga elastiska sömmar, håller foten säkert på plats samtidigt som de tillåter en viss elasticitet. Stack height: 34 mm i häl, 24 mm i framfot. Drop: 10 mm. Vikt: 205 gram i US 9 (42,5).

 • Racersko perfekt för de längre tävlingsdistanserna såsom halv- och helmaraton

 • Dynaride-yttersula som är otroligt lätt samtidigt som den ger ett säkert och pålitligt grepp

 • Kolfiberplatta i full längd

 • FuelCell-mellansula med hög energiåtergivning

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.