Logo New Balance
New Balance
Dam

FuelCell 890 V8 Löparskor

-30%
910 kr
1299 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Produktnummer
  1461094
 • Leverantörens produktnummer
  W890SP8
 • Artikelnummer
  146109401-MOONDUST

890 är en modellserie som säkert många löpare känner till sedan tidigare och nu lanserar New Balance version 8. Denna lätta, smidiga och neutrala modell kombinerar innovation och nostalgi för att skapa en modern träningssko. Ovandelen är lättviktsstickad för högsta andningsförmåga och en åtsmitande strumpkonstruktion ger denna sko en perfekt passform. Mellansulan i materialet REVlite ger en lätt och hög respons och hållbarhet. TPU skenor i framfoten hjälper till att ge en snabb känsla. Drop: 6mm. Vikt 197 gram i stl US 7,5(38).

 • Perfekt passform

 • Hög respons

 • God hållbarhet

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.