Logo HOKA ONE ONE
 • HOKA ONE ONE CARBON X 2 Löparskor FIESTA / WHITE
 • HOKA ONE ONE CARBON X 2 Löparskor FIESTA / WHITE
 • HOKA ONE ONE CARBON X 2 Löparskor FIESTA / WHITE
 • HOKA ONE ONE CARBON X 2 Löparskor FIESTA / WHITE
 • HOKA ONE ONE CARBON X 2 Löparskor FIESTA / WHITE

CARBON X 2 Löparskor

 • HOKA ONE ONE
 • Herr
 • Röd
4.8
(4 recensioner)
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-3 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Varubrev eller ombud Postnord - 39 kr
Hemleverans Postnord - 79 kr
Hämtas i LÖPLABBET-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-4 dagar. Miljövänligaste transporten.

Carbon X 2 är nu äntligen här och är liksom sin föregångare perfekt anpassad för träning och tävling över längre distanser. Skon bibehåller sin otroligt goda förmåga till att effektivt driva ditt steg framåt i en anpassningsbar och följsam silhuett. Carbon X 2 är konstruerad med en responsiv kolfiberplatta och en aggressiv Meta-Rocker teknologi som tillsammans bidrar till en smidig övergång från isättning till frånskjut samt ett snärtigt push-off då foten lämnar marken. Dessa egenskaper gör att denna sko är formidabel att använda då du önskar att prestera på topp. PROFLY ™ mellansula ger en vadderad landning och en framåtdrivande push-off. Kärnan i Carbon X 2 utgörs av ett mjukare och lättare skum och en gummibelagd EVA-yttersula som ger en lätt markkontakt och en responsiv dämpning. Med fokus på passform har Carbon X 2 en förfinad kragform, en skårad plös och en mesh-ovandel broderad med TPU-garn med extra förstärkningar runt snörhålen. Hälkappan har konstruerats anatomiskt för att ge avlastning åt hälsenan och innersulan, som är urtagbar, har tillverkats av gjuten EVA. Stack height: 32 mm i häl, 27 mm i framfot. Drop: 5 mm. Vikt:

 • Lätt och väldämpad löparsko

 • Kolfiberplatta för maximal framåtdrivning och responsivitet

 • Meta-Rocker teknologi som ger en smidig övergång från isättning till frånskjut

 • Mesh-ovandel broderad med TPU-garn med extra förstärkningar runt snörhålen

Allmänt
Vikt238 g
LästNormal
Drop5-6
DämpningMedel
StabilitetMedium
Relaterade produkter
Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
LYFT DIN LÖPNING MED ÖKAD VOLYM
Ökad träningsvolym med distanslöpning – en nyckel till prestationsutveckling för många löpare. Distansträning och träningsvolym hänger ihop. Det är distansträningen, lugna korta pass upp till långpass, som bygger träningsvolym och grund. - Ökad volym via mer distans är för de allra flesta löpare en väg att förbättra prestationsförmågan. Visst finns det viss ökad risk för överbelastning vid ökad distansträning, rätt planerad träning och bra skor är en nyckel att klara ökningen och tillgodogöra sig träningen. När man väljer skor för distansträning tycker vi att man ska prioritera passform, komfort och dämpning. När det kommer till stabilitet och pronationsstöd beror det på löpsteg och erfarenhet, men även på hur långa träningspassen är, ju längre du springer desto tröttare blir muskler och mer stabilitet kan vara nödvändigt. Vi vill betona att pronation inte är något dåligt eller farlig, det är en naturlig rörelse som i de flesta fall inte behöver justeras, samtidig är det viktigt att veta att skor med pronationsstöd kan vara nödvändigt och hjälpa många löpare att hålla skador borta.
Ingen springer som du
SARA CHRISTIANSSON
Sara Christiansson är en svensk löpare som under de senaste året satsat mot 5000m på bana. I kombination med bansäsongen så prioriteras även terrängsäsongen som genomförs varje höst. 2021 så hoppas hon på att få en stabil säsong med en hög lägsta nivå! De stora målen är att bli uttagen till Lag-EM, SM samt Finnkampen. Förutom de här målen så ser hon fram emot att får tävla igen och förhoppningsvis få känna stödet och hejaropen från publiken på tävlingsarenan igen.