Logo adidas
 • adidas Adizero PRO Löparskor SIGPNK/CBLACK/SIGPNK
 • adidas Adizero PRO Löparskor SIGPNK/CBLACK/SIGPNK

Adizero PRO Löparskor

 • adidas
 • Herr
 • Rosa
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-3 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Varubrev eller ombud Postnord - 39 kr
Hemleverans Postnord - 79 kr
Hämtas i LÖPLABBET-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-4 dagar. Miljövänligaste transporten.

Oavsett vad du har för mål så är Adidas Adizero Pro designade för att hjälpa dig att uppleva den snabbaste versionen av dig själv. Lightstrike-teknologi kombinerar energiåtergång och stabilitet i ett av de lättaste TPU-skummen på marknaden. Efter att ha varit en del av Adidas-skor sedan 1980-talet, skapar den på nytt födda CARBITEX-plattan flexibilitet vid landning och en smidig tå-off för maximal framåtdrivning och ett ekonomiskt styrt steg. Den superlätta meshovandelen utgörs av Adidas tunnaste nät någonsin. Ovandelen har ett invändigt system som ger en fixerad passform som helt låser ner foten för en snabb känsla utan distraktioner. Den ikoniska BOOST-dämpningen i fullängd är oberoende av temperatur och kontinentalt gummi på yttersulan ger ett enastående grepp. Drop: 9,5mm (21,5mm i hälen och 12mm i tån). Vikt: 198 gram i US 9.

 • Lätt och explosiv

 • CARBITEX-platta för maximal framåtdrivning och ett ekonomiskt styrt steg

 • Superlätt meshovandel

 • BOOST-dämpning i fullängd

Allmänt
Vikt198 g
LästNormal
Drop9-10
DämpningMedel
StabilitetMedium
Relaterade produkter
Relaterade produktguider
TIPS OCH TEST
LYFT DIN LÖPNING MED ÖKAD VOLYM
Ökad träningsvolym med distanslöpning – en nyckel till prestationsutveckling för många löpare. Distansträning och träningsvolym hänger ihop. Det är distansträningen, lugna korta pass upp till långpass, som bygger träningsvolym och grund. - Ökad volym via mer distans är för de allra flesta löpare en väg att förbättra prestationsförmågan. Visst finns det viss ökad risk för överbelastning vid ökad distansträning, rätt planerad träning och bra skor är en nyckel att klara ökningen och tillgodogöra sig träningen. När man väljer skor för distansträning tycker vi att man ska prioritera passform, komfort och dämpning. När det kommer till stabilitet och pronationsstöd beror det på löpsteg och erfarenhet, men även på hur långa träningspassen är, ju längre du springer desto tröttare blir muskler och mer stabilitet kan vara nödvändigt. Vi vill betona att pronation inte är något dåligt eller farlig, det är en naturlig rörelse som i de flesta fall inte behöver justeras, samtidig är det viktigt att veta att skor med pronationsstöd kan vara nödvändigt och hjälpa många löpare att hålla skador borta.
Ingen springer som du
SARA CHRISTIANSSON
Sara Christiansson är en svensk löpare som under de senaste året satsat mot 5000m på bana. I kombination med bansäsongen så prioriteras även terrängsäsongen som genomförs varje höst. 2021 så hoppas hon på att få en stabil säsong med en hög lägsta nivå! De stora målen är att bli uttagen till Lag-EM, SM samt Finnkampen. Förutom de här målen så ser hon fram emot att får tävla igen och förhoppningsvis få känna stödet och hejaropen från publiken på tävlingsarenan igen.