Logo Saucony
Saucony OMNI 21 Löparskor Lila
Saucony OMNI 21 Löparskor Lila
Saucony OMNI 21 Löparskor Lila
Saucony OMNI 21 Löparskor Lila
Saucony OMNI 21 Löparskor Lila
Saucony
Dam

OMNI 21 Löparskor

1
(1 recensioner)
Saucony OMNI 21 Löparskor Lila
-50%
849 kr
REA
1699 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Mycket stabilitet

 • Utmärkt stötdämpning med hög energiåtergivning

 • Ovandelen i en formbar, sömlös och ventilerande mesh, i kombination med en stabiliserande 3D-struktur

 • Yttersulan i slitstarkt iBR+ och XT900-gummi har en låg vikt och ger ett bra grepp

Version 20 av denna modell har uppdaterats med ökad stabilitet, en mer rundad konstruktion inspirerad av SPEEDROLL-teknologin för en ännu bättre följsamhet. Modellen har även blivit mer strömlinjeformad och nättare i sin design. 8 mm dropp kombinerat med mellansulan i PWRRUN och toppsulan i PWRRUN+ ger en utmärkt stötdämpning med hög energiåtergivning. Den tydligt rundade häl- och framdelen av mellansulan ger en mjuk och avlastande känsla, med minskad rotationskraft från isättning till maxbelastning vilket minimerar pronationspåverkan för fotleden. I kombination med pronationskilen i tvådensitets-EVA blir skon otroligt stabil.

Den unika FORMFIT-passformen skapar en optimal och individuellt omslutande passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan är anatomiskt fotformad och ger ett bättre stöd kring häl och hålfot. Ovandelen består utav en formbar, sömlös och ventilerande mesh, som kombineras med stabiliserande 3D-struktur runtom mellanfoten. Ovandelen är dessutom tillverkad av återvunnet material som minskar påverkan på miljön.

Yttersulan i slitstarkt iBR+ och XT900-gummi har en låg vikt och ger ett bra grepp för en avslappnad löpning. Modellen har en rakare läst vilket gör att den passar bäst för löpare med normalt till lågt fotvalv.

 • Stack height: 34 mm i häl, 26 mm i framfot.
 • Drop: 8 mm.
 • Vikt: 277 gram i US 8 (39).
 • Produktnummer
  1546533
 • Leverantörens produktnummer
  1076230
 • Artikelnummer
  154653301-HORIZON/SHADOW

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Vinterlöpning
KLÄ DIG RÄTT FÖR VINTERLÖPNING
Vi får många frågor om hur man ska klä sig när man löptränar under de lite kallare månaderna. Det skiljer sig givetvis var i Sverige man bor, hurdant vädret är och hur och var du ska springa. Kläder är också väldigt personligt. Men det finns några tumregler att utgå ifrån.
Vinterlöpning
SKOR FÖR VINTERLÖPNING
På löplabbet hittar du många många varianter av löpskor som är anpassade för lite vintrigare förhållanden. De viktigaste egenskaperna för en vinterlöpsko är greppet och ovandelens förmåga att stå emot snö och slask. Det finns både dubbade och odubbade skor för vinterlöpning. De dubbade skorna har dubb av hårdmetall som är väldigt slitstarka, greppet är fantastiskt men det kan upplevas lite obehagligt att springa på ”ren”asfalt med dubbade skor, underlaget på löprundan varierar ju ofta. De odubbade skorna har en slitsula som är anpassad för vinterförhållanden, dels är mönstret oftast lite grövre men framförallt är gummiblandningen mycket mjukare. Låt er inte luras av ett häftigt mönster i sulan, det är gummit som gör den stora skillnaden. Det finns det oändligt många variationer på underlag under vintern, dels beroende på vart i vårt långa land man bor, men även beroende på tidpunkt och närmiljö. Utgå från hur din löpning och miljö ser ut när du väljer vinterlöpsko, ska du mestadels springa i en storstad kanske inte behovet av metalldubb är lika stort som i skogen. Ingen springer som du.