Logo Saucony
Saucony
Herr

ENDORPHIN SHIFT 3 Löparskor

4.6
(14 recensioner)
1799 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-4 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Hög mellansula i PWRRUN ger en skonsam och energiåtergivande stötdämpning

 • Framåtdrivande SPEEDROLL-teknologi

 • Ny Centerline-teknologi centrerar foten vid isättningen och styr den framåt under stegets avveckling

 • Ny lättare ovandel och ett förbättrat hälgrepp

Endorphin Shift 3 är ett ypperligt val av löparsko för dig som söker efter en mångsidig och peppande sko till distans- och återhämtningspass såväl som till längre intervall- och tempopass. Med sin låga vikt, höga komfort och snabba känsla bidrar modellen till ren och skär löpglädje.

Den tredje versionen av modellen har fått en ny lättare ovandel och ett förbättrat hälgrepp. Ovanifrån omsluts foten på ett bekvämt och stabilt sätt med hjälp av en formbar, sömlös och välventilerad mesh. Runtom mellanfoten finns en stabiliserande 3D-struktur som i kombination med den uppdaterade externa TPU-hälkappan säkerställer att foten tryggt hålls på plats under hela passet. Ovandelen består dessutom av återvunnet material vilket hjälper till att reducera miljöpåverkan.

Den höga mellansulan består av stötdämpande PWRRUN, som tillsammans med toppsulan i PWRRUN+ ger en skonsam och energiåtergivande stötdämpning. Till version 3 har modellen dessutom byggts på med ytterligare 2 mm PWRRUN, vilket förutom att ge mer dämpning och energiåtergivning, även bidrar till en riktigt hög och behaglig komfort. Den höga, styva, rundade mellansulan och den nya Centerline-teknologin ger en energimaximerad språngbräda för den framåtdrivande kraften i SPEEDROLL-teknologin. Den nya Centerline-teknologin centrerar foten vid isättningen och styr den sedan framåt under stegets avveckling. Den framåtdrivande kraften gör att löpningen känns lättare och snabbare, då höften hamnar i ett högre läge och kroppens hållning i en mer framåtdrivande position. På så sätt kommer du snabbare till stegaveckling, och kan rulla igenom löpsteget med en lägre energiförbrukning och belastning kring knän, fötter, hälsenor och vader.

Den speciella FORMFIT-passformen ger en optimalt och individuellt omslutande passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan har formats anatomiskt vilket vaggar in foten och ger den ett bättre stöd kring häl och hålfot.

Den lätta yttersulan i slitstarkt XT900-gummi ger ett bra grepp emot underlaget så att du kan springa avspänt och samtidigt hålla farten uppe.

Stack height: 39 mm i häl, 35 mm i framfot. Drop: 4 mm. Vikt: 268 gram i US 9 (42,5).

 • Produktnummer
  1526028
 • Leverantörens produktnummer
  2081310
 • Artikelnummer
  152602801-BLACK/GOLDSTRCK

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Distansskor
GLYCERIN GTS 20
Glycerin 20 GTS är en suverän distanssko, mest lämpad för dagliga löpturer och längre distanspass på fastare underlag som t.ex. asfalt, grus och större upptrampade stigar. Den 20:e upplagan av Glycerin GTS har berikats med ett helt nytt mellansulsmaterial vid namn DNA LOFT v3. Till denna version så har flytande kväve injicerats vilket gör mellansulan mycket lätt i kombination med att den ger mer dämpning och mer energiåtergivning än någonsin tidigare. Det är i dagsläget Brooks mjukaste stötdämpningsmaterial som också har utformats för att vara hållbart utan att kompromissa med komforten.
Distansskor
CLOUDSURFER
Den ikoniska modellen Cloudsurfer från märket On är tillbaka, nu bättre än någonsin. Skon har fått en otrolig dämpning och följsamhet och med den fjäderlätta vikten kommer den att bli en favorit för alla som vill ha en smidig och bekväm sko för de dagliga löprundorna.