Logo Salomon
Salomon
Herr, Dam

GLIDE MAX Löparskor

4
(1 recensioner)
1599 kr
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-3 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
 • Mjuk och extremt lätt landsvägssko

 • R.Camber™-teknologi som säkerställer snabba övergångar

 • SensiFit™ -teknologi för en stabil och fotnära passform

 • Road Contagrip®-yttersula ger grepp på plana, hårda ytor

GLIDE MAX är en mjuk och extremt lätt landsvägssko som har berikats med en hög Energy Surge™-mellansula. Denna mellansulan består utav ett lätt skum, tillverkat av EVA och olefin (OBC), som ger mycket dämpning och energiåtergivning.
R.Camber™-teknologin ger skon dess vagg-formade geometri och säkerställer snabba övergångar för en kortare markkontaktstid.

Ovandelen i mesh har en unik nätstruktur med varierad väv för att ge mer stöd och hållbarhet eller flexibilitet och andningsförmåga i olika delar av skon. SensiFit™ -teknologin som löper längs hela foten, från mellansulan till snörningssystemet, ger en stabil och fotnära passform med precision runtom hela foten.

En Road Contagrip®-yttersula kombinerar släta, breda dubbar för att ge grepp på plana, hårda ytor med en materialblandning som ger utmärkt balans mellan hållbarhet och fäste. Det vill säga perfekt för väglöpning.

Drop: 10 mm
Stack height: 37,4 mm i häl, 27,4 mm i framfot. Vikt: 272 gram i US 9 ( 42 2/3).

 • Produktnummer
  1538115
 • Leverantörens produktnummer
  L41697700
 • Artikelnummer
  153811501-Black/White/Lunar Rock

Relaterade produkter

Relaterade produktguider
Ingen springer som du
VICTOR URQUHART SMÅNGS
Victor Urquhart Smångs har på kort tid närmat sig Sverigeeliten på främst 10km. Vi möter honom vid Djurgårdsbrunnskanalen - ett ställe där han avverkat många intervallpass. På meritlistan finns en 10:e plats på årets SM-milen. I höst kommer han göra en premiärsatsning på halvmaran där han hoppas komma högt upp i årets Sverigestatistik.
Ingen springer som du
CAROLINA WIKSTRÖM
Carolina är idag en av Sveriges främsta maratonlöpare med sikte mot OS Paris 2024 som sitt stora mål. I sommar väntar dock först ett VM i USA. Hon har haft snabb utveckling från att vara motionärslöpare 2018 till att bli olympier 2021. Idag kombinerar hon sin satsning med att arbeta som AT läkare.