Logo Puma
 • Puma Velocity Nitro Löparskor Lava Blast-Puma Black-Puma Silver
 • Puma Velocity Nitro Löparskor Lava Blast-Puma Black-Puma Silver
 • Puma Velocity Nitro Löparskor Lava Blast-Puma Black-Puma Silver
 • Puma Velocity Nitro Löparskor Lava Blast-Puma Black-Puma Silver
 • Puma Velocity Nitro Löparskor Lava Blast-Puma Black-Puma Silver

Velocity Nitro Löparskor

 • Puma
 • Dam
 • Flerfärgad
 • Fri frakt & fria returer till butik
 • 1-2 dagars leveranstid
Betala snabbt och smidigt med Klarna
Klarna
Varubrev eller ombud Postnord - 39 kr
Hemleverans Postnord - 79 kr
Hämtas i LÖPLABBET-butik - 0 kr
Hämtas senast 14 dagar från skickad avisering. Leveranstidslöfte 2-4 dagar. Miljövänligaste transporten.

Nya Velocity Nitro är en lätt, responsiv och extremt bekväm löparsko ifrån Puma som passar för alla typer av träningspass och distanser. PUMA:s avancerade teknik med NITRO FOAM i mellansulan ger en utmärkt energiåtergivning och dämpning i ett lätt format. PUMA: s slitstarka gummiblandning PUMAGRIP ger ett utomordentligt grepp emot underlaget och en ovandel i mesh gör att skon andas bra. Ett TPU-hälstycke bidrar till skons stabilitet och reflekterande detaljer förbättrar din synlighet. Stack height: 23.5 mm. Drop (inkl. innersula): 10 mm. Drop (endast mellansula): 8 mm. Vikt: 223 gram i US 8 (38,5).

 • Lätt, responsiv och extremt bekväm

 • Yttersula med slitstark gummiblandning

 • Ovandel i mesh gör att skon andas bra

 • TPU-hälstycke bidrar till skons stabilitet

Allmänt
Vikt223 g
LästNormal
Drop9-10
DämpningMedel
StabilitetMedium
Relaterade produkter
Relaterade produktguider
Tempo & tävling
LÖPLABBETS TEMPOSKOGUIDE
Alla som springer har nytta av ett par snabbare skor! Att det heter tävlingsskor kan vara missvisande, egentligen handlar det om att ha en lättare sko som komplement till sin distansträningssko, just därför har vi valt att kalla denna kategorin för Temposkor. En temposko använder du när du vill höja tempot i löpningen. Som vid intervallpass, snabbdistans-pass eller på själva tävlingsdagen. Att få sätta på sig ett par extra lätta och responsiva skor ibland gör det genast roligare. Att du dessutom känner dig lättare, snabbare och får ett bättre driv i steget gör inte saken sämre. Hur ska du då tänka när du väljer Temposko? Med hjälp av Team Löplabbet , Butikschefer och Butikssäljare har vi testat igenom en stor del av årets modeller av Temposkor. Resultatet kan du se i filmformat nedan. Med Temposkoguiden vill vi göra det lättare för dig att välja modell. Men som med alla skor är känslan väldigt personlig – det finns inte en sko som passar alla. Se därför guiden som ett hjälpmedel och en fingervisning till rätt sko för just din löpning.
Tempo & tävling
ADIZERO ADIOS PRO 2
Adizero Adios Pro 2 har redan från start fått vara med om att sätta världsrekord. Tillsammans med några utav världens bästa löpare, som Joyciline Jepkosgei och Rhonex Kipruto, har Adidas skapat en fantastisk sko med en förträfflig vridstyvhet, energiåtergivning och designgeometri som i kombination med en kraftigt reducerad vikt hjälper till att optimera löpekonomin för snabbare och längre löpturer. Skon har en mellansula i något Adidas kallar Lightstrike Pro som är ett lätt, mjukt och mycket energiåtergivande skum. Integrerat i mellansulan finns EnergyRods, det vill säga kolinfuserade stavar som efterliknar fotens mellanben. Dessa EnergyRods minskar den fysiska påverkan på kroppen medan de också hjälper löparen att hålla farten och optimera löpekonomin. Till denna version har dessa Energyrods uppdaterats material- och formmässigt för att kunna utföra ett ännu bättre jobb med att effektivt återge energi och kraftfullt driva löparen framåt. I version 2 av ADIZERO ADIOS PRO har kolfiberstavarna dessutom synliggjorts genom en skulptering av mellansulan. En integrerad hälplatta hjälper till att reducera utmattning/trötthet i ankeln och bidrar på så sätt till att förbättra övergången mellan isättning och avveckling av steget. En tunn, lätt och följsam ovandel i Celarmesh ventilerar väl och ger stöd i specifikt utsatta områden. Den nya, lätta och något mjukare hälkonstruktionen med anti-glidfunktion, gör att foten hålls på plats och bidrar till en ökad komfort. Yttersulan har i version 2 uppdaterats och ett Continentalgummi har lagts till under tåspetsen. Detta för att förbättra greppet och slitstyrkan. Yttersulan är sig annars ganska lik förutom lite strävare yta mot det blanka ”slicks” på den tidigare modellen.